Skocz do zawartości

Jak zwiekszylem swoje dochody z Adsense w ciagu 2 lat 30 krotnie

JackDaniels

Rekomendowane odpowiedzi

Ale przyznasz jedną rzecz - osoba, która mieni się rzekomo znajomością kilku języków, a pisząca, z błędami, jak piętnastolatek to mało wiarygodny okaz.

Tym bardziej, że opisana "metoda" jest dość trywialna i sprowadza się do czegoś co określa się zwrotem "content is king". Więc czemu wszyscy tak nie zarabiają? Bo każdy szuka sobie jakiejś własnej ścieżki, niszy czy tam czegokolwiek... Tyle, że co można o tym napisać? "Gratulujemy sukcesu", bo cóż więcej...

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jest kilka innych osób na tym forum która robi błędy ale nie dlatego, że ma 15 lat tylko dlatego, że albo od kilkunastu lat mieszka za granicą, bo wyjechał jako kilkunastoletnie dziecko, albo nie jest polakiem tylko mieszka w Polsce i nie zna dokładnie języka (takie osoby też znam na tym forum) albo najzwyczajniej jest dyslektykiem. No i jest jeszcze inna grupa osób, którym nie chce się pisać poprawnie tylko pisze na odwal, niestety ale takich ludzi jest dość sporo.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Chlopaki nie przesadzajcie, przeciez wiadomo ze nie dostaniecie wszystkiego na tacy.

Coz moze forma w jakiej kolega Jack przedstawil swoj pomysl na biznes nie jest powalajaca, jednak sama idea dzielenia sie pomyslami nie jest zla (mimo ze nic super odkrywczego nie bylo napisane) - w zasadzie to jedyny sposob na dzielenie sie wiedza w ebiznesie. To ze napisal ze zarabia na tym x$ dziennie wcale nie musi oznaczac ze odrazu sie chwali, z mojej strony uwazam ze to zawsze dobry sposob na motywowanie - niestety na polskich forach ludzie czesto krytykuja takie zachowania (nie wiem, zazdrosc?). Wiecej tutaj bezsensownej krytyki i najezdzania na koledze niz merytorycznych tresci (tak chyba zawsze bylo na PiO) - to moze zamiast krytykowac napiszecie o swoich projektach ?

pozycjonuj.png

Co po niektórych projektem jest sprzedaż linków na allegro :shout:

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Kaviorek:

nie wystarczy tylko chciec trzeba tez jeszcze cos robic, od chcenia nie robi sie CMSu, nie robi sie contentu

gielo:

masz racje nie chce mi sie, do tego mam zdjagnozowana dysleksje czy jak to sie mowi i to juz w 87 roku, i masz racje mieszkam poza granicami

prusakolep

co do jezykow, polski znam bo chodzilem do liceum do drugiej klasy potem wyjechalem zrobilem niemicka mature, i zdawalem Mature z Anglika

A co do polskich znakow to po prostu nie chce mi sie ich szukac :shout:

A co do autoreklamy ostatni tekst w niby mojej stopce do pozycjonowania byl napisany: 12 grudnia 2006 wiec o jaka reklame chodzi i to jest jeden z 2 linkow ktore mialem kiedykolwiek na tym forum, a nie linkuje z forum do swoich serwisow z wiadomych wzgledow :D I juz go usuwam :)

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

prusakolep

co do jezykow, polski znam bo chodzilem do liceum do drugiej klasy potem wyjechalem zrobilem niemicka mature, i zdawalem Mature z Anglika

A co do polskich znakow to po prostu nie chce mi sie ich szukac :shout:

Nie chodziło o polskie znaki, sam często ich nie używam.

Widzisz więc, to "podszlifowałem w rok niemiecki i angielski" się okazuje już nie takie hop-siup. Zaraz się okaże, że za sprzedaną stronkę, którą się chwalisz zapłaciłeś połowę ceny albo coś innego. Tak więc jak napisałem - można Ci pogratulować, i napisać, że może powinieneś się zacząć bardziej starać, bo są tacy co zarabiają znacznie więcej od Ciebie i się tym nie chwalą z "wiadomych względów".

prusakolep

dlaczego polska mentalnosc jest taka ze jak ktos pisze ze zarabia xxxxx $ to sie chwali,

a nie moze byc tak ze ktos piszeo o swoim sukcesie by zmotywowac innych?? wiesz jestem na tym forum od 2004 bylem jednym z pierwszych uzytkoniwkow i to co przezywam dzisiaj po poltora roku przerwy nie rozni sie niczym od tego co bylo :D Nadal kazde wychylenie sie z rada, z informacja o pieniadzach jest traktowane:

ironia, agresja, niedowierzaniem

co do szlifowania to bardzije mialem na mysli angielski, a Hiszpanskiego i Francuskiego ucze sie od podstaw i mam nadzieje zie kiedys pogadam z nasza KAwa po hiszpansku :shout: hehehehhehehe

Ale oka kazdy orze jak moze, a co do zarabiania wiecej, oczywiscie znam ludzi ktoryz zarabiaaja na swoich stronkach wjeden dzien powyzej 1000 $ i mowia o tym glosno uwierz mi nawet jak im naklikasz nie straca konta, i to oni sa dla mnie wyznacznikami a nie ktos kto krytykuje to ze staram sie pomoc innym i pokazac im ze mozna jesli sie chce, i zainwestuje czas i pienieadze we wlasne pomysly....

Jak sie zaczyna zabawę z AD traktować poważnie to i są poważne z tego pieniądze naukowo udowodnione ze bez pracy nie ma kołaczy :shout:

Nie robiąc nic i czekając na mannę z nieba daleko sie nie zajedzie. Jack widocznie sie napracował a teraz zbiera plony ot i cała filozofia.

prusakolep

dlaczego polska mentalnosc...

...uwierz mi

Bla bla bla, "polska mentalność, uwierz mi, polska mentalność, uwierz mi" itd.

Napisałeś swoje "świadectwo" i już, uwierz mi. Mamy zacząć Ci bić brawo, prosić o autografy czy jeszcze jakiegoś innej formy uwielbienia oczekujesz? Uwierz mi. Albo nie uwierz mi, tylko sobie poczytaj

https://www.google.com/search?hl=pl&cli...=Szukaj&lr=

Bo wiesz, my tu w Polska też umiemy języki... trochu. Uwierz mi. Heh...

Jak sie zaczyna zabawę z AD traktować poważnie to i są poważne z tego pieniądze naukowo udowodnione ze bez pracy nie ma kołaczy :shout:

Nie robiąc nic i czekając na mannę z nieba daleko sie nie zajedzie. Jack widocznie sie napracował a teraz zbiera plony ot i cała filozofia.

No dokładnie, tylko nie napisał skąd brać na wszystko czas. A w dwa lata to zupełnie realny i dość typowy wynik. Tyle, ile strony potrzebują aby się ładnie rozpropagować. Takiemu grono.net zajęło to mniej więcej tyle właśnie...

prusakolep jestes jak polskie media zmieniasz wypowiedz poprzednika tak by CI pasowalo...

uwierz mi odnosilo sie do naklikania i dlatego ludzie co zarabiaja tutaj kase nie podaja swoich stron :shout:

ale oka Prusakolep nie ma sprawy w to co Ty robisz i ile zarabiasz, to twoje :D Ja jestem tym zlym ktory narzeka na Polse bedac za granica, ale mylisz sie mam firme na zachodzie ale mieszkam w Polsce wiec wyluzuj...

A co do czasu, zrob ankiete, a najlepiej dwie ile ludzie spedzaja czasu na pracy!!!

I chcesz znac czasy??

Oki podam jeden link do strony z ktora od 2 lat nie mam nic wspolnego i ktora od ponad roku lezy i podam Ci czas inwestycji:

www.polskanoc.pl

powstaala w 2002 rok dokladnie w sierpniu

Tworcy: Ja i moja byla

pierwsyz layout maskra, ilosc pracy dziennej 10 godzin przy komputerach: moja byla, i 5 godzin biegania po klientach: ja i 5 godzin pisania CMS i wprowadzanai informacji do Baz

2004 o ile sie nie myle w lutym nowy layout nowe miasta, czas pracy oboje po 10 godzin

2006 - rozstalem sie z serwisem

marzec 2007 moja byla sprzedala serwis za cwierc bańki

srednie dochody serwisu w okresie mojego odejscia 2500$

Ile czasu potrzebujesz na stworzenie dobrego serwisuno coz napisanie dobrego CMSa to jakies dwa tygodnie intensywnej pracy, mowie o intensywnej czyli ilosc snu ograniczona do minimum

Czas na wprowadzenie wystarczajacej ilosci danych w zaleznosci od serwsiu od 4 godzin do 20 dziennie

Czas na pozycjonowanie 2 godziny dziennie

Czas na promocje dwie godziny dziennie

Czas do pierwszych normalnych zarobkow maxymalnie pol roku,

skad wziasc czas, no coz to juz tylko czysty Time Managment nic wiecej, czasu kazdyu z nas ma po równo wiec to tylko Twoj problem co z nim robisz, a jak szybko strony sie propaguja zalezy od ich wlascicieli

Nie rozumiem, w czym macie problem. A może rozumiem.. Nie mówię, że wiem, że Jack mówi prawdę, ale wierze, że tak jest, bo czemu miałbym nie wierzyć. On jeden tak zarabia? Proste, że nie w tydzień do tego doszedł, proste, że przez całą swoją drogę miał lepsze i gorsze pomysły, część mogła wypalić, część nie. Internet nie istnieje od miesiąca, kto wcześniej w tym zaczął siedzieć, miał większe szanse, mniejszą konkurencję chociażby.. Rozumiem, czemu Jack nie mówi wprost co robił, że tak dobrze na tym wyszedł, bo niby czemu miałby to robić? Nikt mu i tak nie uwierzy. Można powiedzieć, że teraz tym bardziej, bo nie ma dowodów, ale ja się zapytam: i co z tego??

Moim zdaniem to co napisał powinno być zrozumiane, to nie jest komisja śledcza, tylko forum. Dlaczego zrozumiane? Bo nieważne, czy to co powiedział jest prawdą, czy nie. Każdy z nas jest na tym forum z pewnych powodów. Jednym z nich może być chęć osiągnięcia celu jakim jest praca na siebie i osiąganie wyników wystarczających, by nie musieć pracować dla kogokolwiek. Lub po prostu, by żyć godziwie z własnych stron/projektów. Różnica jest taka, że wielu z nas jeszcze pracuje na taki status (pomijam, czy prawdziwy, czy nie) na jaki zapracował Jack. Kończąc, czytajcie ze zrozumieniem, tego typu wypowiedzi powinny was motywować, bo marzenia z początku zawsze wydają się nierealne, tak jak dla was nierealny wydaje się wam sukces JackaDanielsa.

prusakolep jestes jak polskie media zmieniasz wypowiedz poprzednika tak by CI pasowalo...

Bzdura.

uwierz mi odnosilo sie do naklikania i dlatego ludzie co zarabiaja tutaj kase nie podaja swoich stron :shout:

Ale w co konkretnie miałem Ci uwierzyć, może mi wytłumaczysz, bo dalej nie rozumiem dlaczego wymagasz ode mnie wiary? 2+2 jest 4. Uwierz mi - tak brzmią Twoje słowa niestety, więc zastanów się nad formą, a może zaczniesz być odbierany inaczej.

ale oka Prusakolep nie ma sprawy w to co Ty robisz i ile zarabiasz, to twoje :D

Ale dlaczego nie prosisz mnie o autografy, czy coś... polska mentalność? Zawiść?

Ja jestem tym zlym ktory narzeka na Polse bedac za granica, ale mylisz sie mam firme na zachodzie ale mieszkam w Polsce wiec wyluzuj...

Rybciu, weź mi pokaż w tekście moim słowa, które w choć śladowy sposób uzasadniają Twoją kuriozalną tezę na temat tego co ja myślę... A jak nie znajdziesz, to wróć, przeproś, uwierz mi, i przeczytaj sobie ten wątek na spokojnie, od pierwszego postu, znowu uwierz mi, i wtedy się zastanów jak jesteś odbierany, i czy to kwestia polskiej mentalności, czy może podejścia "uwierz mi".

A co do czasu, zrob ankiete, a najlepiej dwie ile ludzie spedzaja czasu na pracy!!!

I chcesz znac czasy??

Są serwisy, w których ludzie dzielą się swoimi 'success story' podając wyliczenia budżetowe oraz realizacje kolejnych milestone'ów, odchyłki od planów. Wystarczy poszukać, i bywa to inspirujące. Uwierz mi.

Oki podam jeden link do strony z ktora od 2 lat nie mam nic wspolnego i ktora od ponad roku lezy i podam Ci czas inwestycji:

www.polskanoc.pl

powstaala w 2002 rok dokladnie w sierpniu

Tworcy: Ja i moja byla

pierwsyz layout maskra, ilosc pracy dziennej 10 godzin przy komputerach: moja byla, i 5 godzin biegania po klientach: ja i 5 godzin pisania CMS i wprowadzanai informacji do Baz

2004 o ile sie nie myle w lutym nowy layout nowe miasta, czas pracy oboje po 10 godzin

2006 - rozstalem sie z serwisem

marzec 2007 moja byla sprzedala serwis za cwierc bańki

srednie dochody serwisu w okresie mojego odejscia 2500$

2002 - 2007 - dwa lata jak w mordę strzelił.

Ile czasu potrzebujesz na stworzenie dobrego serwisuno coz napisanie dobrego CMSa...

Więc widzisz, jak ktoś sam sobie nie napisze, to ma dzisiaj dwie opcje - kupić lub użyć darmowego. I to każdy na tym forum wie. Uwierz mi. Dzisiaj w internecie zarabiają nawet 15-letnie dzieci, i to grubszą kasę niż "na piwo". Uwierz mi.

Generalnie to, no offence, ale może po prostu napiszesz czego oczekujesz - listu gratulacyjnego, okolicznościowego loda albo coś innego, to się może zrzucimy, chociaż pewnie nie stać nas, bośmy ludzie małej wiary.

Nie rozumiem, w czym macie problem.

Bo wszystko rozbija się o szczegóły. Chłopak zaczyna od porad na poziomie "usuńcie ramki, wrzućcie reklamy w treść" (to nie dosłowny cytat ale...), a kończy historią typu "jak pisałem własnego CMSa", co chyba jednak do forum dla programistów bardziej pasuje...

A, że flame się robi, to swoją drogą... Dlatego lepiej, zamiast zakładać wątki na forum, napisać książkę - jak ktoś będzie chciał kupić i wydać tę fascynującą opowieść o sukcesie w adsense, to będzie... kolejny sukces :shout:.

Tak czy owak, pora kończyć, miliony $$$ czekaja :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności