Skocz do zawartości

Jak zwiekszylem swoje dochody z Adsense w ciagu 2 lat 30 krotnie

JackDaniels

Rekomendowane odpowiedzi

podszlifowałem w rok niemiecki i angielski"

a zaraz potem nie mieszkam w polsce, mature z angola, w niemczech od drugiej klasy... troche niescislosci, ale co tam. tez mowie ze nauczylem sie jezyka raz dwa, nie zawsze wspominajac o filologii i kilku latach w uk.. ale nie wazne.

gratuluje zarobkow, ciesze sie ze ludziom sie udaje, fajnie ze podajesz jak zarobiles, itd, itp....

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

forum świat: How to make $100 per day? - re: thanks!, thx!, good luck, best wishes, roolz man, keep doing good job, congrats!

forum polska: Jak zwiększyć swoje dochody? odp: pindolisz, głupoty, taa, to każdy wie, jak takie dobre rady to po co się nimi dzielisz, do kosza, żenua, aleś wymyślił...

Dobra, wielkie dzięki, że opisałeś nam jak zarabiać w internecie. Jednak mam pytanie: historia z oprawieniem w ramki 100 dolarówki, dwa lata temu jest prawdziwa ? Trochę dziwne zachowanie jak na osobę którą od 2002 roku zarabiała 2500$ miesięcznie.

forum świat: How to make $100 per day? - re: thanks!, thx!, good luck, best wishes, roolz man, keep doing good job, congrats!

forum polska: Jak zwiększyć swoje dochody? odp: pindolisz, głupoty, taa, to każdy wie, jak takie dobre rady to po co się nimi dzielisz, do kosza, żenua, aleś wymyślił...

"Bo to polska nie elegancja francja"

Ja nie mówię że to zły pomysł, tylko trochę dziwny jak na osobę, który jak się okazuje ma ogromne doświadczenie w zarabianiu pieniędzy. Zrozumiał bym 16-17 latka, który zarobił w ten sposób pierwsze pieniądze, ale nie dorosłą osobę.

"2006 - rozstalem sie z serwisem" i "srednie dochody serwisu w okresie mojego odejscia 2500$"

wiec to ze dwa lata temu zrebilem dollarowy obrazek nie jest sciema ;)

A zarabialem i zarabiam nadal na Programowaniu ABAPem i wdrazaniem SAP

a taka pamiatka no coz uwazam ze mila sprawa :) za 40 lat bede opowiadal wnukom co to za dolar i co to byl internet i ADS :)

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

JackDaniels, szczere gratulacje sukcesu. Mam nadzieję, że również z czasem dojdę do takich zarobków a nawet przewyższe je, czego sobie i innym życzę. Nie rozumiem skąd tyle zawiści. Nawet z ekonomicznego punktu widzenia - ktoś się dorobił, ma więcej, więcej wyda na usługi które możemy oferować właśnie my. Ale do takiego myślenia jeszcze ze 100 lat.

Pomysł nie jest może jakimś nadzwyczajnym odkryciem, każdy kto zajmuje się ebiznesem po krótkim czasie zaczyna się orientowac że temat tak właśnie wygląda. Gorzej z realizajcą. My Polacy mamy moim zdaniem taką dziwną przypadłość .. dorabiamy się w myślach zamiast wdrażać swoje pomysły w życie. Brak nam odwagi do przedsiębiorczego działania i konsekwencji w realizacji swoich pomysłów pomimo niepowodzeń. Mam nadzieję że to się kiedyś zmieni. Ale żeby to się zmieniło trzeba być najpierw szczerym wobec siebie i podlegać swego rodzaju samodyscyplinie. Szczególnie prowadząc własny biznes.

Na to forum zaglądam od dawna, chociaż niedawno poczułem potrzebę się zarejestrować. W wielu tematach widzę ten sam obrazek co tu. Przejrzyjcie sobie topici o robieniu własnego zaplecza - tak dla przykładu. Jad leje się strumieniami.

Ja rozumiem, tajemnica zawodowa, konkurencja itp itd, nawet tu mogę zrozumieć złość. Kolega wyjawił tajniki skutecznego zarabiania. Dziwne tylko, że nie są to jakieś straszne tajemnice, stąd nie rozumiem niektórych wypowiedzi. Frustracja że nie zarabia się 100-200 dolców dziennie z AS powinna przerodzić się w pragnienie udoskonalania własnych serwisów a nie w zwykłą agresję.

Pozdrawiam :-)

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

Nie rozumiem czemu tak się wszyscy czepiają, jaka jest różnica między temat o "sukcesie" w AS, a tym, że ktoś opisze co dziś robił w szkole, czy to od razu musi oznaczać się, ze się chwali, codziennie rozmawiamy z ludźmi, każdy coś mówi, że zrobił to czy tamto, to co od razu się chwali? I było gdzieś stwierdzenie, jaki to ja zaj... zarobiłem kasę a Wy nie?

Gdzieś padło stwierdzenie "I co mamy Ci teraz pogratulować?" Nie, ale jak chcesz możesz opisać swój start, swój "sukces" bardzo ogólnie, przedstaw swój projekt... itp. Nie osiągnąłeś nic, to może nie watro się wypowiadać w stylu:

Sasiad bacy kupil sobie krowe. Baca to widzial i pozazdroscil sasiadowi. Pewnej nocy modli sie i nagle otwarly sie niebiosa i Bog mowi:

- Czemu jestes taki smutny baco?

- Bo sasiad kupil sobie krowe

- To moze ty tez chcialbys sobie kupic?

- Nie, wole zeby jemu zdechla.

Co do oprawiania dolara, ja również, może nie oprawiony, ale od prawie dwóch lat noszę 1$ w portfelu, taka pozostałość po pierwszej wypłacie z AS, na którą bardzo długo czekałem, i byłem z tej wypłaty bardzo dumny.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dzięki Jack.

Ten temat, mimo że nie było w nim nic szczególnie odkrywczego, zmotywował mnie do działania. Tak jak ktoś wcześniej napisał, nie ważne czy to prawda czy nie, ale wierzę że tak. Nie rozumiem wypowiedzi niektórych ludzi, zawiści i szukania dziury w całym. Nie odebrałem tego jako chęć pochwalenia się wynikami swojej pracy. Dla mnie jest to opisana pracochłonna droga dojścia do wysokich zarobków, pracochłonna ale i opłacalna. Dlatego myślę że ten temat na wielu podziała motywująco i ludzie będą wcielać własne pomysły w życie, wkładając dużo pracy i mocno się angażując. ;)

Takie tematy są jak najbardziej przydatne, bo potrafią nieźle zmotywować. Jack pokazał, że ciężką pracą i dobrym pomysłem da się sporo zarobić w "wirtualnych działaniach" ;) Ponadto podał ogólny schemat - on może się wydawać czymś banalnym, ale podejrzewam, że jakby ktoś się dobrze zastanowił nad tą niby prostą wskazówką to jeszcze by sobie spory kawałek tortu z jakiejś branży odkroił dla siebie. Nigdy nikt Wam nie poda wszystkiego na tacy i często trzeba nieco pogłówkować na co ktoś chce nas naprowadzić.

Ponadto takie tematy mocno podnoszą na duchu. Na Gronie jest bodajże grono 'Praca' i temat własne pomysły na biznes z 30 stronami pomysłów. Aż miło poczytać jakie fajne rzeczy nasi rodacy wymyślają, a rzadko myślę, że zaraz sam wykorzystam dany pomysł. Bo to się tak wydaje - tak samo z SEO, istota cała jego jest w sumie banalna, tylko, że ktoś się naczyta forum, później tydzień pozamieszcza linki, a później się z niecierpliwi i uzna, że się nawet 100$ z AS nie zarobi, bo on po tygodniu żadnych efektów nie widzi :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności