Skocz do zawartości

Jak zwiekszylem swoje dochody z Adsense w ciagu 2 lat 30 krotnie

JackDaniels

Rekomendowane odpowiedzi

podpisuje się pod wypowiedzią ""marcin_dance""... wątek jak dla mnie to bez sensu... nie piszmy o rzeczach oczywistych... może ktoś chce poradnik "Jak zarobić 1000zł w jeden dzień" tam podobne rzeczy piszą... wiem bo czytałem ;):) :)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
forum polska: Jak zwiększyć swoje dochody? odp: pindolisz, głupoty, taa, to każdy wie, jak takie dobre rady to po co się nimi dzielisz, do kosza, żenua, aleś wymyślił...
Czy nie powinny takie wypowiedzi lądować w miejscu do tego przeznaczonym?
wątek jak dla mnie to bez sensu... nie piszmy o rzeczach oczywistych
Nie wszystko oczywiste dla Ciebie jest takie też dla innych.

Cały czas przybywa użytkowników forum którzy są "prześladowani" za zadawanie pytań na które odpowiedzi można znaleźć gdzieś w zakamarkach forum, kiedy pojawi się post który mogą sobie poczytać też jest źle bo starzy użytkownicy już o tym wiedzą. Sam nie wiem, śmiać się czy płakać?

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

tjay99 skoro ten wątek jest bez sensu, to napisz coś lepszego.

Nie widziałem na forum jakoś twojego tematu "ciekawszego" od tego. Tylko krytykujesz.

Nie rozumiem Cię, to że dla Ciebie jest to oczywiste, to nie znaczy że od razu musisz krzyczeć wszem i wobec że to bez sensu...

Zachowaj takie uwagi dla siebie. Innym może ten temat pomoże w uświadomieniu sobie czegoś. Tobie mam nadzieję też.

tjay99 skoro ten wątek jest bez sensu, to napisz coś lepszego.

Serio ale nie widzę powodu by ten temat gloryfikować Jak ktoś lubi takie bzdety to tego jest full na

pozycjonowanie.pl

Jak ktoś dłużej siedzi a Adsie to wie że nic takiego nie istnieje i wprowadza dzieciaków w błąd.

Content is king ale tylko ten sowicie podlinkowany. A to że autor radzi by wybrać sobie swoją niszę i tam ładować siłę i tworzyć wartościowy content to dobrze.. ale o tym są od dawna tysiące postów w dziale pozycjonowanie i optymalizacja. I być może dla kogoś jest to odkrywcze bo nie czyta całego forum ;-)

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

SPoko Marcin mozesz miec racje, ale to co nie jest odkrywcze dla CIebie nie znaczy ze nie jest odkrywcze dla innych, to raz a takich bzdet no coz nie kazdy tam dochodziby zarabiac taka kase, a po za tym nic nie mowilem o niszach tylko o tematach, nie pisalem ze conetnet jest king tylko by robic wlasny content korzystajac z tego co jest dostepne

Ale spoko a co do czytania forum, no coz czytalem te forum jak jeszcze nie wiedziales ze istnie i rownierz juz wtedy na nim pisalem wiec nie traktuj mnie jak pokemona :P

"Jak ktoś dłużej siedzi a Adsie to wie że nic takiego nie istnieje i wprowadza dzieciaków w błąd."

MArcin Dance a co dokladnie nie istnieje??

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

MArcin Dance a co dokladnie nie istnieje??

schemat, również sam pomysł umieszczania linków Adsense jest chybiony bo nikt w to nie klika. Sprawdzone

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

JackDaniels chciałeś dobrze to teraz masz.

Ja tego nie kumam nie podoba się to nie czytać i tyle - jest na forum tybernaście tematów dopiero nie wiem co tu robiących ale nie podobało się to nie czytałem)

A mówicie że to takie oczywiste - może nie dla wszystkich, Wy wiecie to znaczy że inni też? To co mają napisać starzy wyjadacze którzy są na tym forum prawie od początku? Oni prawie na każdy post mogli by takie posty pisać że to jakieś oczywiste rzeczy ktoś pisze.

No i tyle w temacie rzeczy oczywistych :P

Marcin chybione na maksa, wy*******a CTR ponizej 0%, doplaca sie Adsensowi kupe kasy jakies 100 $ dziennie

WIEM TO DLATEGO ZE TAK ROBILEM I DLATEGO TAK NAPISALEM...

o dobre Whisky czy co tam mozesz pic w Twoim wieku, kazdy jutro rejestruje domene, kazdy stawia na niej stronie i zobaczymy kto ile bedzie za rok na tekj stronie zarabial a moze pokaz zrzut ekranu zarobkow z powiedzmy ostatnich 7 dni??

I tak wkurza mnie powoli taka krytyka, ale spoko pokarz cos lepszego to pogadamy :P

Ale spoko co sie wyrzylem to moje, jezeli urazilem Twoje uczucia to przepraszam ;)

pozdro

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

Co do 100 dolarow... ja sobie zrobilem kopie pierszego czeku (ksero) ... i kiedys tez powiesze.

A zgodze sie z jednym - pomyslow jest sporo, gorzej z realizacja. Sam mam 10 pomyslow, ktore wisza na scianie, a nie potrafie (nie umiem sie zmotywowac) zakonczyc nawet jednego od kilku lat ;)

Dlatego czasem lepiej robic cos w kilka osob - wtedy wzajemnie sie mozna motywowac.

Przepraszam za brak ogonkow - na ramieniu lezy synek i jedna reka ciezko alt i literki naciskac :P

ps. Gratuluje sukcesu autorowi... powinno byc wiecej takich dyskusji, bo jest wiele osob, ktore nie wierza, ze mozna ze stron internetowych zarobic duze pieniadze nawet z samego adsese.

A ja jestem w to skłonny uwierzyć. Rozwinę wątek raczej jutro czy pojutrze i raczej u siebie na blogu. Od dwóch dni jestem chory, mam leżeć do piątku, a tu takie ciekawe dyskusje na forum...

Nie, no, jesteście niepoważni :P

- powiedział zawsze poważny Kaviorek.

Ale przekonaliście mnie. Podsumujmy dyskusję, aby osiągnąć sukces i dużo zarabiać z Adsense wystarczy tylko:

- umieć programować, najlepiej ABAPem (nie wiem co to jest) i wdrażać SAP (ps. mój znajomy, 'zwykły' tegoroczny absolwent informatyki, zajmuje się tylko wdrażaniem SAP i zarabia na rękę niecałe 5k w Poznaniu (umowa o pracę), w Niemczech pewnie za to samo byłoby 3-4x więcej, jeżeli dodamy do tego umiejętność programowania niejakim ABAPem i doświadczenie w tym, oraz inne to wyraźnie widać, co nam autor nie dopowiada),

- mieć 35 lat?

- znać kilka języków,

- mieszkać od kilku(nastu) lat w kraju, gdzie płaca minimalna jest większa niż średnia płaca w Polsce, a średnia to 3k euro, więc siłą rzeczy nie da się zarabiać mniej,

- pomysłów nie trzeba mieć, bo 'leżą na chodniku', wystarczy czytać fora, i motywować się,

Do roboty!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności