Skocz do zawartości

Jak zwiekszylem swoje dochody z Adsense w ciagu 2 lat 30 krotnie

JackDaniels

Rekomendowane odpowiedzi

Co do wątku, najlepszy byl jednak Kawiorek:)

fakt Kaviorek wyjaśnił pewne sprawy

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Odpowiem ogolnikowo, bo wczoraj szybko zniklem a teraz musze leciec za chwile do klienta i bede wieczorem,

Kaviorek ABAP - jezyk programistyczny SAP niezmienil sie bodajze zbyt wiele od lat 90

Kaviorek pomyliles sie zajmuje sie informatyka w ogolnym tego slowa pojeciu od 1986 i zaczynalem na meritum i Spectrum oba mialy po 48 kb :)

Moj pierwszy program to byl program robiony na inforamtyce w II klasie liceum i byl to program ktory po wpisaniu planu wyszukiwal najbardziej optymalne zastepstwa jesli brakowalo nauczyciela, bez bazy danych tylko b=pisanbe Basicem ;)

Jezyki na ktorych zaczynalem to byl Basic i LOGO, potem fortran PAscal itp itd

czy szybko jarze (nie wiem) przedmioty scisle zawsze mi lezaly, jezykii nie ale jak mus to mus....

Michal i dobrze sie stalo przynajmniej Marcin Dance moze po mnie pojezdzic ;) A na powaznie, no fakt opieralem sie ale wiesz z PolskaNocą placili mi kliencie za abonament, teraz juz tak sie nie da przynajmniej nie za te stawki... Wiec Dziekuje JackDaniels Single Barrel bedzie czekal na Twoj przyjazd!!!

Marcin Dance i tym sie roznimy, mam dwa blogi jeden na onecie link byl w stopce i jeden na blog.pl z linkami przy czym ten na blog.pl zabezpieczony haslem wiec nic nie daje, mam jeden jedyny katalog postawiony w chwili slabosci, nie postawilem nigdy strony ktora zasmieca wyniki, zadnych precli, zadnych katalogow WIKI DMOZów itp, robie strony ktore sa uzywane i skuteczne

przynosza nie tylko kase ale i satysfakcje poznawania swietnych ludzi, bo normalnie nie mialbym szans popic z Możdzerem, pogadac z Kayah, pojechac w trase z Happysadem czy zagrac na fortepianie z Turnauem w trakcie koncertu....

Czesto slysze dobre slowe i gratulacje tego ze to co robie jest swietne i zawsze powtarzam a moze byc lepsze...

prusakolep "zainwestuj w jakiegoś timestrechera, dzięki czemu dwuletni okres rozciągniesz do 5"

dwa lata o ktorych pisze w temacie nie ma nic wspolnego z POlskaNoca, z portalem polskanoc.pl nie mam nic wspolnego od 18 sierpnia 2006 a infomracje o zarobkach sa z mojego konta ktore zalozylem dwa i pol roku temu, zarobki z POlskiejNocy szly na konto firmowe firmy prefix ktora do marca 2007 byla wlascicielem polskiej NOCy a dochody moje z Adsense sa z jednej strony ktora powstala dwa lata temu :) i nadal nad nia pracuje :) ale nie przejmujcie sie kolejne startuja....

TEraz ogolnie

co do pomyslow mam ich pelna szuflade, z niektorymi spoznilem sie o troche, wiele jest zrealizowanych wiele jest pionierskich, ale czasami mam za krotka dobe.... Jest taki watek ile spimy nadal nie wchodze na srednia wyzsza niz 5 godzin niestety....

Wszystkich ktorych zmotywowalem zapraszam na priva w razie braku czasu odpisze pozniej... Ale postaram sie odpisac i pomoc :)

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

Nie rozumiem, w czym macie problem. A może rozumiem.. Nie mówię, że wiem, że Jack mówi prawdę, ale wierze, że tak jest, bo czemu miałbym nie wierzyć. On jeden tak zarabia? Proste, że nie w tydzień do tego doszedł, proste, że przez całą swoją drogę miał lepsze i gorsze pomysły, część mogła wypalić, część nie. Internet nie istnieje od miesiąca, kto wcześniej w tym zaczął siedzieć, miał większe szanse, mniejszą konkurencję chociażby.. Rozumiem, czemu Jack nie mówi wprost co robił, że tak dobrze na tym wyszedł, bo niby czemu miałby to robić? Nikt mu i tak nie uwierzy. Można powiedzieć, że teraz tym bardziej, bo nie ma dowodów, ale ja się zapytam: i co z tego??

Moim zdaniem to co napisał powinno być zrozumiane, to nie jest komisja śledcza, tylko forum. Dlaczego zrozumiane? Bo nieważne, czy to co powiedział jest prawdą, czy nie. Każdy z nas jest na tym forum z pewnych powodów. Jednym z nich może być chęć osiągnięcia celu jakim jest praca na siebie i osiąganie wyników wystarczających, by nie musieć pracować dla kogokolwiek. Lub po prostu, by żyć godziwie z własnych stron/projektów. Różnica jest taka, że wielu z nas jeszcze pracuje na taki status (pomijam, czy prawdziwy, czy nie) na jaki zapracował Jack. Kończąc, czytajcie ze zrozumieniem, tego typu wypowiedzi powinny was motywować, bo marzenia z początku zawsze wydają się nierealne, tak jak dla was nierealny wydaje się wam sukces JackaDanielsa.

Zgadzam się w 100%. 7 lat temu gdy zaczynałem zabawę w ereklamę kilkuletnia Calibra wydawała mi się bardzo odległym marzeniem. Teraz nowe BWM już mi się takie nie wydaje :)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Jesli ktoś nie zna podstaw to podaje lepszy i prostszy sposób na sukces

1)Kupuje np 2 domeny na różnych IP

2) stawiasz po 30 subdomen

3) na każdą ładujesz Wordpress

4) robisz na kazdej subdomenie precla

5) walisz dużo dobrze dopasowanych reklam

5) linkujesz wszystkie precle ( i tu jest problem każdego rewolucyjnego przepisu bo bez linków nie ma wejsć ALE na linki pożyczasz kase na punkty w systemach i wszystko linkujesz

6) codziennie po 2 h moderujesz wszystkie wpisy by nie mieć duplikatów

Niech każdy precl ma 200 wejść wiec około 6000 dziennie, jak dobrze podlinkujesz to po pól roku będziesz miał 60.000 dziennie. Nie trzeba się bawić w jakieś koncerty bo od tego są strony fanclubów i poważne serwisy które nas przebiją w google na frazy "koncerty i bilety" Nie trzeba uczyć się języków bo jak zapodasz linki do precli na zagranicznych forach to tez będą pisać arty. Content się sam tworzy.

To taki ironiczny przykład ale zmierzam do tego że jak się poświeci pracę i zdobędzie linki to po jakimś czasie wszystko przyniesie kasę i o tym są tysiące postów na forum

I Ty naprawdę chcesz zarabiać większe pieniądze robiąc saity na subdomenach na 2 IPkach?

LOL

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Lisie na razie to na twoim blogu jest:
Error establishing a database connection

Szkoda gadać, po stronie providera nagle zmieniła się nazwa użytkownika dopuszczonego do bazy MySQL... Sama z siebie...

Jeśli zaś chodzi o receptę na dobrą, zarabiającą witrynę z AdSense, według mnie całkiem o to łatwo.

Trzeba tylko:

* znaleźć ciekawą tematykę,

* dobrze dopasować reklamy,

* mieć dużo gości.

A najlepiej jeszcze

* wykorzystywać inne metody zarabiania pieniędzy, jak choćby wspomniane przez wątkotwórcę programy partnerskie.

Szkoda gadać, po stronie providera nagle zmieniła się nazwa użytkownika dopuszczonego do bazy MySQL

Podziekować temu poviderowi, mamy dzieki niemu nowy ciekawy art Chcesz zarobić? Wybierz dobry hosting!

:D

kolejny przykład na sukces i miliony:

https://deser.gazeta.pl/deser/1,83453,4688519.html

Kilka lat temu dwaj absolwenci Uniwersytetu Kalifornijskiego w Berkeley - James Hong i Jim Young - przy piwie rozmawiali o dziewczynach. A właściwie oceniali ich urodę w skali od 1 do 10.

co w tym cytacie jest ważne?

dla niektórych: przy piwie rozmawiali o dziewczynach i będą to robić z nadzieją na sukces :D

dla innych: absolwenci Uniwersytetu Kalifornijskiego w Berkeley...

Jack fajnie że się znowu pojawiłeś na PiO, Gratuluje pomysłu na napisanie takiego wątku, na pewno dla paru osób będzie to jakaś wskazówka.

Dokładnie. I co tu spekulować czy prawda czy nie. Każdy ma swoje zdanie.

Moim zdaniem wiele osób zmotywowało się do pracy po przeczytaniu tego wątku i chyba o to chodziło.

Ciekawy wątek, ciekawa dyskusja :D Oby takich więcej na PiO ;)

Jack, swoją drogą to pisałbym się na taką rywalizację jaką zaproponowałeś marcin_dance, tylko że od nowego roku. Chętny? ;)

Jedna tematyka, jeden język(polski[a co, trzeba pokazać że w Polsce też się da] albo taki którego w ogóle nie znamy - koptyjski?), równy rok na stworzenie strony, zarobienie na niej itd.

Tylko jedna rzecz ... wszystko robimy sami ;)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

zaczelo sie robic ciekawie od momentu gdy pojawily sie konkrety i liczby (zarobiona kasa, wlozony wysilek itp. itd)

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności