Skocz do zawartości

Jak zwiekszylem swoje dochody z Adsense w ciagu 2 lat 30 krotnie

JackDaniels

Rekomendowane odpowiedzi

MMP ja chetnie walimy oknami i drzwiami :D ale jesli moge prosic o poczatek terminu powiedzmy na 01.03 bo do konca lutego mam ostry projekt i nie mam gdzie rak wlozyc,

Tylko ze domene znamy tylko My i powiedzmy jeden z moderatorow?? Raz miesiacu wysylamy mu screeny kanalu i on zamieszcze w jakims zablokowanym watku informacje o zarobkach i 20 % tego co na tym "konkursie" zarobimy wrzucamy na koniec konkursy albo co miesiac na jakis cel charytatywny ktory kazdy lub wspolnie sobie wymyslimy

Wiec co Ty na to??

jezyk polski moze byc :D tylko powiem tak domene kupujemy w dniu staru konkursu oka?? Jak szalec to na calego :(

oczywiscie zapraszam wszystkich chetnych :) A co 20 % na cele charytatywne dobra rzecz :)

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tematyka obojetna, kazdy wybiera te na ktora najbardziej liczy, wazne jest ze jezyk polski, ze domena kupiona 01.03.2008 i hejka :D ale spoko pogadamy na ten temat :D uwazam ze w koncu mozna by konkursem pomoc innym :(

> poczatek terminu powiedzmy na 01.03

Jasne, sam nie proponowałem by robić to od razu bo też jestem umaczany w paru projektach które trzeba pokończyć.

A koniec proponuję na ... styczeń 2009 czyli "IV noworoczne spotkanie PiO" :D

To ja proponuję takie zasady:

* Start: 01.03

* Koniec: IV noworoczne spotkanie PiO

* 20% miesięcznie z zysku oddajmy na akcje charytatywną

* Zarabiać można na wszystkim

* Strona w języku polskim

* Domenę i serwer kupujemy w dniu rozpoczęciu konkursu

* Zaczynamy z budżetem: 0zł (jednak z domeną .pl i najtańszym serwerem na rynku polskim - od zera do milionera :D )

* Tematyka - może przygotujmy paręnaście ogólnych tematów i dajmy ankietę. Niech PiO userzy wybiorą nam tematykę w której będziemy rywalizować

* Strony robimy samodzielnie, dodatkowych ludzi można zatrudnić tylko z zysków z portalu, nie korzystamy z żadnych znajomości - tak by pokazać narzekaczom że każdy może coś osiągnąć.

Może być? :D

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

MMP mozemhy pozostawic wolna tematyke, nie znam sie na przesadzaniu roslinek okopowych, czy chodowli burakow i w zyciu na tym nie zarobie i nei zrobie facowej strony, podobnie i Ty masz tematy na ktorych sie nie znasz... mam nadzieje :D ale reszta jestem na TAK :D

> w zyciu na tym nie zarobie i nei zrobie facowej strony, podobnie i Ty masz tematy na ktorych sie nie znasz

Ale ciekawie by było, zresztą tematyka w tym wypadku to "ogrodnictwo" czyli wszystko co z tym związane, np. sprzedaż traktorów, może jest taki PP :cray:

Iguana, a w jakiej formie te miesięczne wyniki mielibyśmy publikować?

Aż mnie to zaciekawiło :cray:

Jeśli takie coś sie zacznie - będę śledził.

Co do tematyki - może niech każdy z Was napisze powiedzmy 5 tematów z których czuje, że da radę, a prowadzący konkurs, albo userzy zdecydują który temat dla każdego z Was... najśmieszniej będzie, jak się któryś pokryje - wtedy będziecie rywalizować bezpośrednio w tym samym dziale ;)

Co do publikacji wyników - najlepiej w formie, która nie jest sprzeczna z polityką google.

Czyli zapewne na zasadzie:

Lista miesięcy, i w dwóch kolumnach zarobki z danego miesiąca + w nawiasach ile wzrosło procentowo w stosunku do poprzedniego miesiąca.

Bez podawania nazwy strony, adresu itp chyba nie jest to sprzeczne z polityką google :(

To może generalnie zrobić konkurs na konkretnych zasadach dla ogółu.

Konkretna tematyka, konkretny język, domena i serwer kupiona w dniu startu i ruszamy.

Byłoby to lepsze od wszystkich konkursów seo bo tam uprawia się sztukę dla sztuki i tym naprawdę najlepszym nie chce sie tyłka ruszyć, żeby tylko pochwalić się 1 miejscem ;). Tu i tak się robi swoje i każdy będzie się przykładał bo przecież po konkursie strona będzie zarabiała :cray:.

Moja propozycja naturalnie z korzyścią dla wszystkich :(. Udostępniam pp sklepu z bielizną, tematyka to wszelkiej maści strony dla kobiet, a 20% zysku partnerów idzie np. na fundację pomagającą chorym na raka piersi.

MMP i o to chodzi :cray: jak ktos chce niech pisze, trza pogadc z Moderatorami i szefami forum ;) aha MMP zrozumialem ze zarabiamy na prawde na wszystkim ?? PP, ADS, sprzedaz Newslttera, ogloszenia, SMS itp itd??

Oj bedzie sie dzialo

Zgadza się, możesz nawet założyć sklep w realu jak już strona zarobi na tyle by można było to zrobić, tylko nie korzystamy z tego co udało nam się uzyskać do 1 marca 2008. Od zera :)

Bez znajomości, bez pozycjonowania, bez kasy, bez pracowników, bez przyjaciół - no to jak, bawi się ktoś z nami? :-)

bez pozycjonowania, bez kasy

Z tym pozycjonowaniem przesada - dodać linki w darmowych katalogach chyba można?

Tak samo jak się już trochę zarobi można linki pokupować.

Chodzi chyba o to, by nie korzystać z już posiadanych stron oraz nie prosić kumpli o wstawienie linka ? ...

Czy chcecie sprawdzić, czy strona wypozycjonuje się sama bez żadnego wkładu z Waszej strony ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności