Skocz do zawartości

Ciekawa akcja promocyjna Yerba Mate

ryu420

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A co nikt nie rzuci zdjęcia.. jak wygląda kubek... pewnie każdy z Was ma aparat w telefonie :)

Również zamówiłem, szczerze, to nie piłem tego czegoś jeszcze... u mnie to w pracy piją... ale ja odwagi nie miałem, może teraz się znajdzie, bo coś z tym trzeba będzie zrobić.. no chyba, że ktoś to już probował palić... <_<

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

ja mam rozowy <_<... zrobilem kilka fotek ale wlasnie kabelek potraktowalem kombinerkami :)... bo mnie zdenerwowal...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Pisałem właśnie dzisiaj o tej herbacie i w poszukiwaniu materiałów dotarłem na tamtą stronę.

Zamówienie zatwierdzone i przesyłka w drodze. No i zobaczymy jak to smakuje. ;) Coś chyba musi w sobie mieć skoro powstało polskie stowarzyszenie entuzjastów. ;)

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności