Skocz do zawartości

Dzień dobry cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem :)

sweetpit

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich !

Mam na imię Piotrek, trafiłem tu korzystając z najpopularniejszej wyszukiwarki :) Zaczynam pisanie pracy licencjackiej na temat pozycjonowania stron internetowych i mam nadzieję, że osoby zgromadzone wokół tego forum chętnie podzielą się ze mną swoją wiedzą i doświadczeniem dla dobra nauki :P

Pozdrawiam !

hoho,

przestudiuj forum to napiszesz myślę:) dodając jakieś swoje wnioski i w ogóle :P

Witaj :)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Witaj ;)

Dobrze że najpopularniejsza przeglądarka skierowała Cię właśnie tutaj :D

Nie mogłeś lepiej trafić, a co do pracy licencjackiej to wystarczy czytać, czytać i czytać ;)

Pozdro.

– Whose motorcycle is this?

– It's a chopper, baby.

– Whose chopper is this?

– Zed's.

– Who's Zed?

– Zed's dead, baby, Zed's dead.

Temat nie został jeszcze ładnie sformułowany, ale generalnie chodzi o to aby wykazać wpływ pozycjonowania na generowanie dochodów w przedsiębiorstwie. Problem w tym, że przede wszystkim będą mi potrzebne dane przedstawiające wpływy przedsiębiorstwa przed i w trakcie prowadzenia kampania pozycjonowania. Trochę mnie niepokoi to, że mój pierwszy post w którym prosiłem o udostępnienie takich danych w dziale ogłoszenia trafił do kosza :)

Czy macie jakiś pomysł na zdobycie takich danych ?

Firmy niechętnie udostępniają takie dane.

Może spróbuj w firmach które zajmują się pozycjonowaniem.

Problem w tym, że firmy zajmujące się pozycjonowaniem nie znają wyników finansowych przedsiębiorstw, które pozycjonują, a z kolei firmy które są pozycjonowane pewnie nie znają szczegółów dotyczących pozycjonowania. Tak więc powinienem najpierw skontaktować się z firmą, która pozycjonuje, uzyskać informacje kogo i jak pozycjonuje, a następnie zgłosić się do firmy pozycjonowanej z zapytaniem jak im sie wiedzie od czasu zlecenia pozycjonowania :) Ciężko będzie, ale nikt nie mówił, że to będzie proste :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności