Skocz do zawartości

Odwołanie prezydenta

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Wybraliście? To nie narzekajcie.

dodam tylko - "widziały gały co brały"

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Chciałem napisać dokładnie coś podobnego do wypowiedzi jubiego...

A jezu jeżeli taki jesteś cwany to skąd wiesz że ludzie wypowiadający się w tym temacie głosowali na obecnego prezydenta? Kuźwa wróżka jesteś jakaś czy co? A może jasnowidz? Marnujesz się. Powinieneś pomagać policji przy poszukiwaniu zaginionych...

Afrael - kompletnie nie interesuje mnie na kogo głosowali. To demokracja - decyduje większość, a mniejszość ma zagryźć zęby i to uszanować.

Więc siedzieć cicho i czekać do następnych wyborów prezydenckich. Kropka.

Pozdrawiam, J.

P.S. I wrzucić na luz - tak strasznie gorzej się żyje bo Kaczyński prezydentem? Taki zły? Tak język świerzbi by go skrytykować? Jakoś nikt nie zauważył że krytykując jego krytykujesz samego siebie, bo właśnie Ciebie reprezentuje. Lepiej się skupcie na własnej pracy, bo czy Kaczyński czy ktokolwiek inny, i tak Wam nie pomoże w osiągnięciu dobrobytu.

Widać Twoją ignorancję...

Afrael jak narazie na tym forum widze że tylko trolujesz posty stylu: ,,zgadzam się" ,,tak", ,,popieram wypowiedz...", ,,masz racje"+buźki ,, :) " +naskakujesz na innych w bardzo prymitywny sposób. Masz juz 0,5 k postów a ja sie nie doczekałem ani jednej merytorycznej wypowiedzi. Dla mnie to jest ignorancja

PS

<edyta> ponad 600

Mój złośliwy ton był wyrazem bezsilności, jak by ktoś nie zauważył. Po prostu ręce opadają. Ilu z Was dziś żyje się gorzej niż 2 lata temu?

Nic tylko krytyka, krytyka, krytyka władz, a w tym zero konstruktywności. Bezczelne fotomontaże prezydenta, naśmiewanie się z urody jego małżonki, wulgarne dowcipy na ich temat.

Jak mają nas szanować na świecie, skoro nie szanujemy siebie samych?

Lepiej wracajmy do SEO, głównego tematu tego forum.

Pozdrawiam, J.

prosze Cie.. "wybralismy najlepszego jaki byl dostepny"?! a co reszcze gg wylaczyli? wybralismy najgorzej jak moglismy.. wstydze sie za niego iwstydzi sie reszta oswieconej polski.. taka jest prawda.. gorzej nie jest bo prezydento go**o moze w panstwie jest jedynie funkcja reprezentacyjna i od czasu do czasu cos podpisze.. wlasnie ta fukcja reprezentacyjna przynosi nam wstydu poprzez jego osobe ot co..

tez sie za niego wstydze. Ale cieszmy się ze jednego odstawilismy, z tym jakoś te pare latek przezyjemy. Nie prezydent rządzi, oczywiście z racji w swych uprawnień konstytucyjnych moze miec wpływ na ustawy ale mysle ze Tusk z ekipą poradzą sobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności