Skocz do zawartości

pYtanie z innej beczki. WIELKA PROSBA ABY DAC JAKIES RADY!!

zX|studio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Mam pYtanie ile powidziec klientowi za takie cos:

"Szanowny Panie,

Podejrzewam, że to co dla Pana jest projektem profesjonalnym dla mnie będzie conajmniej niewystarczające.

Nasza strona w tej chwili jest wyłącznie stroną informacyjną. Chcę, żeby była informacyjno-szkoleniową ze sklepem,

zawierającą wiele różnorodnych informacji:

- o sprzedawanych modelach, ich możliwościach - filmy i materiały szkoleniowe.

- materiały dodatkowe (np. tuningi)

- instrukcje, manuale

- konstrukcje i porady techniczne

- jak sobie radzić, gdy...

- symulacje i symulatory

- multimedialny przewodnik z używania każdego z modeli

- newsy (z możliwością rozsyłania biuletynu)

- sklep internetowy w rozumieniu zamówień (bez tego kretyńskiego koszyka - nasz serwis nie będzie sklepem internetowym sensu-stricte), gwarancje, sprzedaż ratalna

- nowości i zapowiedzi

Strona graficzna ciekawa, ale nie przeważająca (!!!). Żadnych animacji flashowych, flashowych menu. itp.

Użytkownik ma chętnie wracać na naszą stronę, nie z powodu "głodu" informacji, ale raczej z zachwytu nad ich mnogością

i ciekawym podejściem.

Te propozycje, które umieścił Pan na zdjęciach w Allegro są dość ciekawe, stąd moje zainteresowanie.

Proszę określić przedział cenowy dla projektu i przewidywany czas realizacji."

Bedzie to dobrze wykonane i grafa bedzie max.

Z góry dzieki za odpowiedzi.

.. Out oF mY Mind ..

To są bardzo dziwne wymagania. Niby koleś sprawia pozór osoby znającej się na rzeczy, ale to pierwsze zdanie "Podejrzewam, że to co dla Pana jest projektem profesjonalnym dla mnie będzie conajmniej niewystarczające." , a potem prosi Cię o wycenę... Dla mnie to dośc podejrzana sprawa. Jest tego sporo, nie jest to trudne zlecenie, ale będzie to pracochłonne ze względu na ogrom informacji - ja bym dowalił solidną cenę (grubo ponad standardy allegro) i czekał na odpowiedź. Za psie grosze nie ma co się w tym grzebać :)

Dała matka rozum? To kombinuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności