Skocz do zawartości

"PO nie ma programu, więc sięga po Dodę"

hooli

Rekomendowane odpowiedzi

- Zamiast tworzyć porządny program rządu, PO sięga po gwiazdy estrady, takie jak Doda - ocenił w TVN 24 sekretarz generalny PiS Joachim Brudziński. - Donald Tusk miał bardzo rozmarzone spojrzenie, gdy oceniał walory wokalne Dody. Od teraz pan premier będzie pewnie jej wielkim fanem – dodał.

Mnie normalnie telepie, jak banda pedałów z pis'du ciage atakuje PO, rozumiem, zeby jeszcze jakos to normalnie robili, podawali normalne przyklady, fakty, ale to co powiedzial Brudzinski to juz przesada. Nie moga sie pogodzic z porazka, to niech wyp$%@%# z tego kraju...

Rece opadaja, jak ktos nie zrobi jakiegos zamachu na paru cipków z pisu, to dalej beda takie kabaraty odstawiac, lacznie z panem k. na czele.

art

Naprawdę ktoś z PO powiedział coś takiego:

- Zamiast tworzyć porządny program rządu, PiS sięga po gwiazdy estrady, takie jak Rosiewicz - ocenił w TVN 24 sekretarz generalny PO Bogdan Zdrojewski. - Jarosła Kaczyński miał bardzo rozmarzone spojrzenie, gdy oceniał walory wokalne Rosiewicza. Od teraz pan premier będzie pewnie jego wielkim fanem – dodał.

Ja szczerze mówiąc nie pamiętam takiej wypowiedzi :)

Wiesz to samo tyczy sie PO - tez nie mogli pogodzic sie z porazka i atakowali PIS. Wg mnie niestety na nizszym poziomie, no ale coz jest to kwestia indywidualnej etyki czlowieka..

czy moge prosic konkretne obelgi na nizszym poziomie?

przegladalem Spis obraźliwych wypowiedzi polityków PO wobec braci Kaczyńskich i rządu PiS i oceniam skale atakow jako bardzo skromna, nawet w wykonaniu Niesiolowskiego.

- Zamiast tworzyć porządny program rządu, PO sięga po gwiazdy estrady, takie jak Doda - ocenił w TVN 24 sekretarz generalny PiS Joachim Brudziński. - Donald Tusk miał bardzo rozmarzone spojrzenie, gdy oceniał walory wokalne Dody. Od teraz pan premier będzie pewnie jej wielkim fanem – dodał.

Już nie mogę słuchać, tych ich głupot. A Brudziński z pewnością się rozmarzył jak spoglądał na Jarosława Kaczyńskiego :P. Pierwsze rozmowy i analizy na temat rządu powinny pojawić się za rok, bo dopiero wtedy będzie można realnie zacząć "oceniać" pracę rządu.

bodylike.pl - naturalne kosmetyki

Miejmy nadzieję, że rządy PO coś zmienią... Póki co dbrze się zapowiada: widać kulturę i chęć dialogu u ludzi z PO i PSL. Aż przyjemnie się teraz wiadomości ogląda. Niech chociaż nowy rząd zrealizuje 1/4 tego co obiecal, a bedzie dobrze.

Swoją drogą to co odstawil PiS i LiD w kwestii expose Tuska, przechodzi wszelkie pojęcie. "Rzeczywiście" im 'zależy' na dobru Polski krytykując coś, czego jeszcze nie uslyszeli (ponad 100 przygotowanych pytań przed usłyszeniem expose). PiS to jeszcze jakos mozna zrozumieć, kaczory zawsze pluły jadem, ale LiD? Spodziewałem się czegoś lepszego po nich heh.

Ta... "PO sięga". Zresztą mistrzami odwracania kota ogonem ludzie z pis (w przenośni) i jarek (dosłownie;)) byli zawsze. Pewnie byłoby lepiej gdyby tusk zrobił maślane oczy na widok xxxx kota. Banda gejów, zoofili i lunatyków ;) Z resztą dla nich nawet osoba posiadająca konto bankowe jest "podejrzana" więc o czym tu pisać. Ja jednak wolę premiera którego bardziej pociągają blondynki niż koty. Zobaczycie jeszcze parę takich występów i PIS skończy jak samoobrona.

Mnie normalnie telepie, jak banda pedałów z pis'du ciage atakuje PO, rozumiem, zeby jeszcze jakos to normalnie robili, podawali normalne przyklady, fakty, ale to co powiedzial Brudzinski to juz przesada. Nie moga sie pogodzic z porazka, to niech wyp$%@%# z tego kraju...

lol, taka jest rola opozycji. Jak PO było w opozycji też tak było. Każdy chce tylko stołków i przeszkadza ekipie rządzącej aby nie za bardzo przypadła ludziom do serca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności