Skocz do zawartości

Super program partnerski

gielo

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż nikogo nie poinformowali o tym a po drugie to powinno być w regulaminie lub w ich zasadach. Czyżby próbują robić jak słynna z innego wątku firma domenowa .. ? Oby nie.

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Na pewno nikt nie będzie tworzył po ileś tam nowych kont teraz :)

W sumie to nie wiem po co to ograniczenie skoro wprowadzili cachowanie..

jasne :P

postawisz 5 sklepow, wlaczysz cachowanie (ew. dorobi sie gzip pakowanie plikow), odpalisz robota zeby sie przebiegl po wszystkich strnach i zapisal toto i bedzie sie stawialo odrazu z cachu :) przeciez nikomu nie chodzi chyba o zakupy w tych sklepach?:)

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Tym z escpartners chodzi o zakupy w tych sklepach :)

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Jak czytam te posty odnosnie wprowadzenia limitu sklepow, i jakies zastanawiania czy zmiany w regulaminie sa zgodne z prawem itd., to mnie krew zalewa. Szczegolnie porownanie do domeny.pl.

Naprawde wam sie wydaje, ze ta firma bedzie ladowala pieniadze w szybsze lacza i kolejne serwery, zeby rzesza ludzi zarabiala na tym pieniadze? Przeciez sklepy stawiane jako zaplecza, nawet bez podstawowych zmian w grafice, nie dadza im ANI ZLOTOWKI. A wy na tym zarabiacie pieniadze...

Jak zwykle cwaniactwo i zachlannosc spowoduje, ze zarzniecie kolejna kure... Proponuje podac esc partners do sadu, ze was biedakow naraza na straty wprowadzajac limity ilosci sklepow i nie chcac wam fundowac kolejnych serwerow.

Szkoda gadac... Ja bym na ich miejscu banowal po miesiacu bez uprzedzenia kazdy sklep, ktory nie zarabia sprzedajac ich produkty.

Ja myślę, że powinniśmy płacić za to, że nam udostępniają :)

Zresztą ja już mam 6zł zarobione, pewnie nie mogę się wypowiadać w imieniu 'cwaniaków' którzy używają pp zgodnie z zastosowaniem :)

btw:

Pan Tomasz Kapelak

Jednak o szybkość naszych serwerów proszę być spokojnym. Nawet przy braku cachowania dawały radę, a wąskim gardłem była prędkość łącz i związany z tym czas potrzebny na przesłanie danych.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Mam obecnie jakieś 150 zł miesięcznie zarobione z tych sklepów więc zarobić sie da, a inni z uporem maniaka twierdzą że się nie da. Jak zwykle dzieci zaczęli stawiać kupe takich samych sklepów nawet nie zadając sobie trudu zmiany wyglądu czy też właśnie dorobienia tego cache. Dać komuś palec to ci całą rękę urwie.

Reasumując tro wole mieć dziesięć działających sklepów niż 100 nie działających

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

@gielo

Mnie chodzilo raczej o tych, ktorzy stawiaja po kilkadziesiat czy kilkaset (?) tych sklepow tylko pod site - i ani przez chwile nawet nie mysleli o zarabianiu przez prowizje jako partnerzy.

A teraz swiete oburzenie z powodu limitu sklepow.

Jesli zadales sobie trud i dbasz o sklep, to robisz to o co chodzilo esc partners gdy uruchamiali ten system.

Na czym ma zarabiac esc partners? Na wizytach google'a na tych sklepach?

Właśnie o to mi chodzi. Zawsze te sklepu promowałem jako program partnerski i zaplecze a nie tylko zaplecze. Niektórzy to i najlepsze strony do poziomu dmoza ściągną :D Z najlepszego nawet skryptu udostępnionego za darmo zrobią śmietnik rujnując zarówno swoją jak i cudzą pracę (nie chodzi mi tu tym razem tylko o te sklepy).

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Ostatnio wyszła nowa metoda cachowania tych sklepów. Na czym to dokładnie polega, co zostaje cachowane? Całe strony - cały kod html czy tylko pewne elementy pobierane z bazy danych?

Ja juz mam za bardzo zmodernizowane skrypty i nie wiem czy moge tą metodę wdrożyć. Ale pewnie uda mi się dokonać nastepnych modernizacji na wzór tego cachowania.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności