Skocz do zawartości

Super program partnerski

gielo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

nie, pewnie znowu coś grzebią. wysłałem zapytanie rano ale jeszcze odpowiedzi nie otrzymałem

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Wygląda na to że już wszystko Ok.

Pisałem na GG Aragon, ale Mnie przekierowali na escp... ale jak oni nie odpowiadają to co mam zrobić.

No i pytanie i dało by coś zrobić takiego jak napisał yavaho ??

Pozdrawiam Serdecznie All.

Wiesz ale to w dużej mierze zależy od podlinkowania sklepu. Jak ustawisz cache np na 24h a nie na 2h jak jest w standardzie transfer pewnie spadnie, dodatkowo blokowanie niepotrzebnych botów.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

HeHe;) Nie blokuje botów bo i tak serwer jest pełny :P a transfer zostaje :angry:

Wybrałem te najbardziej transferożerne:

S___________________Marzec_________Kwiecień

komputerowy1________3.43 Gig________2.78 Gig

komputerowy2________2.36 Gig________3.23 Gig

księgarnia____________0.86 Gig________2.23 Gig

PS

Nie są nastawione na zarabianie i mają tylko po kilkanaście, kilkadziesiąt uu/dzień.

nihil fit sine causa

Jak już pojawiło się takie pytanie to dodam coś od siebie.

Proponuję uważać na boty onetu, bo jakimś dziwnym trafem bardzo sobie upodobały te sklepy.

Wcinają transfer - przykładowo z 1,3 GB transferu 900 MB przypada na onet.

Dodatkowo potrafią nieźle obciążyć serwer przez sporo połączeń w krótkim czasie (dość ważne w przypadku dzielonego hostingu).

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności