Skocz do zawartości

Super program partnerski

gielo

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie także po mału zaczyna to wkurzać, nie odpowiadają na rzadne zapytania związane z tymi awariami ani na maila ani na gg ani na ich blogu i hgw o co chodzi. Mogli by przynajmniej jakieś info dać w stylu mamy problem, który może potrwać jeszcze tydzień - dwa tygodnie a tak to cholera wie czy ktoś się jeszcze tym zajmuje.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

większość poleciała wogle z indeksu po ostatnich banach i to te nie stawiane pod zaplecze ale pod program partnerski

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Moje też były pod program partnerski, ale jeśli sytuacja się nie poprawi, to pójdą pod zaplecze ;) Jedyne co mnie pociesza to fakt, że cache jest dzisiejsze (i codziennie się odświeża), więc robot uważa jednak, że warto stronę często odwiedzać.

Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji!

• 3 tygodnie później...

co to za bląd na górze czasamio występuje? folder cache stworzony, chmod 777

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/doc/ftp/..:1) in /home/../ftp/../config.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/../ftp/../config.php:1) in /home/doc/ftp/../config.php on line 4

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/../ftp/../config.php:1) in /home/doc/ftp/../config.php on line 4

• 4 tygodnie później...

Chciałbym zarejestrować się właśnie na esc partners, ale nie wiem co czeka mnie po rejestracji (czy muszę znać jakięś języki do robienia stron internetowych, czy może tam są gotowe szablony). Może ktoś rozwiałby moje wątpliwości. I prosiłbym o jak najobszerniejszą odpowiedź. :)

Poprowadzą cię tam za rękę... śmiało się możesz zarejestrować.

Swoją drogą dziwi mnie trochę twój sposób myślenia... Bo ja bym się najpierw zarejestrował i próbował coś zrobić. Gdybym nie dał rady wtedy bym szukał pomocy. A ty na dzień dobry pytasz czy sobie poradzisz... :)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Mam pytanie do posiadaczy sklepów, jak u was wygląda miesięczne zużycie transferu? U mnie jeden sklep potrafi zjeść do 6-7gb transferu miesięcznie. Linkuję tylko z swl rotacyjnego podstrony. Skrypt sklepu jest aktualny i ma wszystkie udoskonalenia zainstalowane.

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności