Skocz do zawartości

Super program partnerski

gielo

Rekomendowane odpowiedzi

mam problemik z zainstalowaniem skryptu, instaluję na home.pl i pojawiają mi się błędy:

Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_3e6d729be55326b941cc39e5d4c5b9b5, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /config.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /config.php:3) in /config.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /config.php:3) in /config.php on line 3

Warning: Unknown: open(/tmp/sess_3e6d729be55326b941cc39e5d4c5b9b5, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0

Jaka może być tego przyczyna ?

domena testowa: sklep

Prezent na wieczór panieński

koszulka z imieniem fajny prezent na dzień chłopaka

ołówki, ołowki reklamowe, ołówki grawerowane

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Edytowałeś plik config w windowsowym notatniku?

Prawdopodobnie jest to problem z wyniku doklejenia sie tzw BOOM.

Do edycji plików musisz mieć edytor obsługujący utf-8 lub iso-8859-2 w zalezności jaką posiadasz wersje skryptu. Te pod php5 są w iso-8859-2 a te pod php4 w utf-8

.

Edytowałeś plik config w windowsowym notatniku?

Prawdopodobnie jest to problem z wyniku doklejenia sie tzw BOOM.

Do edycji plików musisz mieć edytor obsługujący utf-8 lub iso-8859-2 w zalezności jaką posiadasz wersje skryptu. Te pod php5 są w iso-8859-2 a te pod php4 w utf-8

to nie to edytowałem w zajączku i też bezpośrednio na serwerze przez total comandera dalej tan sam błąd.

Prezent na wieczór panieński

koszulka z imieniem fajny prezent na dzień chłopaka

ołówki, ołowki reklamowe, ołówki grawerowane

• 4 tygodnie później...

Mam tylko po jednej domenie z każdego sklepu. Skrypt pobierałem kilka razy, ale w ten sposób chyba nie zrobili zliczania. Jeden ze sklepów, który działał bez problemu po skopiowaniu nowych plików przestał działać. Kolega próbował założyć sklep ze swojego konta i ma ten sam błąd

Okazało się, że wg. esc wykorzystałem limit sklepów.

• 1 miesiąc temu...

Może ktoś mi pomóc, miałem sklep pod adresem https://www.strona.pl/sklep

Chcę go przenieść na subdomenę, czyli https://www.sklep.strona.pl/ zmieniłem w pliku config.pl adres na subdomenę,

ale teraz sklep nie może pobrać żadnych produktów: "Nie znaleziono żadnej pozycji."

Czy ktoś wie co trzeba jeszcze zrobić?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

EDIT.

Już działa, adres musiał zostać dodany do bazy.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności