Skocz do zawartości

Super program partnerski

gielo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
najbardziej wkurza mnie to ze nie moge sie dopytac o mozliwosc podgladania poczynan partnerów, lub zdobycia do nich kontaktu.

mi również brakuje tej funkcji... chociaż moim ref nie muszę pomagać bo nieźle im idzie... :)

Wykorzystałem również sklep jako źródło site... no i nawet ładnie się indeksuje.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

z tymi partnerami to nie jest jakiś ewenement bo chyba żaden program tego typu nie udostępnia takich danych. Przynajmniej te z których ja korzystam

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 4 tygodnie później...

Sklepy co widzę są cały czas rozwijane. Podoba mi się to że własciciele biorą pod uwagę opinie userów przynajmniej moje wzięli. Mam z sklepów indeksowane ponad 10 000 podstron więc chyba jest ok. Sklepy wykożystuję i pod zaplecze i do sprzedaży. Mam nawet jakieś tam dochody mimo że frazy nie są jeszcze wypozycjonowane.

Można było by jeszcze wprowadzić cachowanie stron. Oczywiście jako opcja do wyboru właczana z configu.

Ogólnie nie narzekam bo te sklepy w moim przypadku się sprawdzają.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Ja juz problem rozwiązałem. Z kilku sklepów zrobiłem wersje ktora juz mi działa :)

Przy okazji troche modyfikacji zrobiłem aby wyświetlał unikalne opisy w metatagach.

Jeżeli chodzi o cachowanie, to mogło by być też cachowanie bazy danych, ktorą za każdym razem pobiera online z głownych serwerów.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności