Skocz do zawartości

Super program partnerski

gielo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

na to bym nie liczył że ci do elite wrzucą :jezyk1:

Kurcze używam skrutów myślowym a potem sie dziwię że mnie ludzie do końca nie rozumieją ... eh

Chodziło mi że mam z każdego sklepów zaindeksowanych w granicach 10 000 podstron, a nie z wszystkich razem jak można było zrozumieć z moich wcześniejszych wypowiedzi. W sumie się chyba ok indeksuje.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

A ja mam problem. Mianowicie nie moge nic dodawac do koszyka. Wyskakuje pusta strona lub z warningami (po ich wlaczeniu).

Tak to wylada: https://sklep.tunerytv.net/.

Mial ktos juz taki przypadek ?

Chyba musze napisac do zrodla co z tym fantem zrobic.

Sklep stoi na domenomania.pl

tunery tv - portal o kartach telwizyjnych

ilustrator - profesjonalna grafika komputerowa

A może chcecie się czegoś dowiedzieć o Bułgarii ?

Mi również. Niestety niewiem co jest nie tak...

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Chyba coś padło :) ale liste kategorii pobiera.

Ja zrobiłem sobie cachowanie kategorii (całe menu) bo czasem kilka sekund trwało za nim strona się otwarła i to właśnie prze to menu.

Teraz myślę jak zrobić cachowanie każdego produktu. A zwłaszcza na taką sytuacje jak dzisiaj.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności