Skocz do zawartości

Super program partnerski

gielo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Te sklepy to kapitalna sprawa. Postawiłem kilka jednego dnia, i podlinkowałem - częściowo z e-weblinka i ze swojego zaplecza. Dzisiaj mam średnio po kilka tyś site, ale jeden (najmocniej linkowany z zaplecza) ma 18K w indeksie - jak na dwa tygodnie, to niezły rezultat.

Czy ktoś byłby tak uczynny i podpowiedział, jak zrobić dynamiczne meta dla każdego produktu?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Czy ktoś byłby tak uczynny i podpowiedział, jak zrobić dynamiczne meta dla każdego produktu?

Sprawdź jak pobierany jest title, wtedy zobaczysz że description można wyciągnąć z tego: $item_info['describe_short'] Ale w niektorych przypadkach jest za długi i trzeba przycinać.

@wszystko ginie

mają też jedną zaletę jeżeli chodzi o transfer: hotlinkowanie obrazków.

.

Panowie - jeden ze sklepów linkuję z e-weblinka na dwie rózne frazy: stronę główną i jedną z kategorii. Przydzieliłem po 1k punktów. Mam obecnie po 1022 pobrań na każdą frazę i site:2370. Sklep stoi na subdomenie prawie dwuletniej domeny (która od roku ma PR2).

Drugi ze sklepów podlinkowałem z kilku stron własnego zaplecza - poszedłem po całości i dałem link do każdej kategorii i podkategorii - w sumie 300 linków do sklepu. I w tym sklepie mam w zależności od DC od 18K do 36K site w tym samym czasie.

Serwery różne, ale wszystkie "zawodowe": progreso, kei, iq.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

ja wcale nie nastawiłem się na zarobek z tych sklepów instalowałem je z myślą o site... jednak zauważyłem że w jednym z sklepów moich refów ktoś złożył zamówienie za ponad 500zł... co więcej zamówienia są w miarę regularne co oznacza że idzie na tym zarobić...

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności