Skocz do zawartości

Super program partnerski

gielo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

witam,

na poczatek wypada mi sie przywitac jako, ze jest to moj pierwszy post :) a wiec witam wszystkich serdecznie :D mimo ze przyswajanie Waszych rad i czytanie roznych watkow (dotad jako Gosc) praktykuje juz od jakiegos czasu dopiero jednak ten temat z uwagi na duze, jak na moje potrzeby, darmowe i unikalne zaplecze spropowokowal mnie do zapisania sie tutaj. Otoz chcialem jedynie poinformowac ze nie jest to jedyny tego typu program, inny jaki wlasnie znalazlem lezy u mnie w stopce - polega na tym samym, tyle, ze nieco inaczej jest rozwiazany. tu z gory trzeba powiedziec, ze nie mamy az takich mozliwosci edycji stron - mozna zmienic jedynie style no i naglowek i stopke. ale po indeksacji (narazie po 10 dniach mam okolo 2k stron) idzie wrzucic linki, adsensa lub co kto chce.

P.S

zapomnialem dodac ze program wystartowal dopiero dwa tyg temu wiec jak komus zalezy nie tylko na zapleczu to ma okazje na refow.

To musiał być żart, no bo niby jak inaczej... :)

A żeby nie było pustego postu, to powiem że ich shit się bardzo słabo indeksuje i prawie nic w nim nie można zmieniać (tylko kolorystyka). Zapomnijcie o zmianie układu strony czy dodaniu jakiegoś kodu.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

ja się nie wypowiem, ale cytat mojego webmastera, któremu dałem to do przejrzenia:

biedny ten program. 5 partnerów: prezerwatywy, komputery, 2 x nie działające księgarnie (to samo, inny layout), dziwne prezenty (oczywiście nie działające). szkoda zachodu

śmiesnza opinia i pewnie stronnicza, ale ja biorę jeo zdanie pod uwagę, przy ocenie czy zajmować sięnowym tematem, czy nie :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności