Skocz do zawartości

czy może być za dużo linków zewnętrznych?

Dynuel

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat
może dać indeksacje, ale tylko tekstu

indeksacja tylko tekstu?

chyba się nie zrozumieliście, albo ja nie zrozumiałem :)

Cytat
wielokrotnie link z nofollow dawal indeksacje

czyli link został zaindeksowany. strona pojawiła się w wynikach wyszukiwania. tak to zrozumiałem, i wydaje mi się że o to chodziło. nie widzę innej metody indeksacji linku ;P

swoją drogą, na ten temat już rozmawiają. tutaj :)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

ale mi zupełnie nie o to chodzi, ja nie pytałem czy taki link zostanie zaindeksowany czy nie, TYLKO:

mam stronę coś w rodzaju katalogu stron, lecz linki są bardzo dokładnie podzielone na kategorie, kazda kategoria związana tylko z jednym słowem kluczowym (tak jak i strona jest pod nie wypozycjonowana) a linki odnoszą do stron stricte związanych z tą tematyką, no i niestety to będzie praktycznie cała zawartość strony

i teraz pytania:

1. czy google będzie uważać taką stronę za totalny śmietnik? za farmę linków?

2. czy dodanie do linków atrybutu rel=nofollow, poprawi choć trochę sytuację strony? może google nie będzie widzieć całej strony jako same linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności