Skocz do zawartości

kopiowanie z innych stron

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

proste informacje prasowe,

Żeby tylko nikt nie zrozumiał tego tak, że może sobie kopiować newsy z onetu czy wp ;-)

utwory wystawione w publicznie dostępnych zbiorach, takich jak muzea, galerie, sale wystawowe, lecz tylko w katalogach i w wydawnictwach publikowanych dla promocji tych utworów, a także w sprawozdaniach o aktualnych wydarzeniach w prasie i telewizji, jednakże w granicach uzasadnionych celem informacji,

A co jeśli chcę je umieścić na stronie w celu ich promocji? Ustawa nie przewidziała takiego wykorzystania, a można to dołączyć do tego "w prasie i telewizji".

Wiesz, jeżeli napisałem że właściciel musi na to zezwolić to chyba najpierw musi ten właściciel być nie? I uprościłem to w największym skrócie jakim się dało.

Spoko ;)

Ja np. pilnuje tylko tekstów ze strony firmowej reszte mam gdzieś , kopiują mi na potęge z moich blogów (ostatnio zauważyłem nawet zaczerpniety news z mojego bloga skopiowany chyba w 3 dni po jego powstaniu), bloga nawet jeszcze nie zacząłem linkować :) wiem kto kopiuje moje teksty i są to ludzie z forum i jakoś mnie to nie przeraża :) .

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zapodaj adres, może i ja coś skorzystam. :)

zapodam adres jak więcej artów zrobie , a na razie to sam poszukaj ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

kopiują mi na potęge z moich blogów

Kiedyś jakiś koleś oferujący na swojej stronie pozycjonowanie skopiował ode mnie część artykułu. Napisałam więc do niego podając się początkowo za osobę zainteresowaną pozycjonowaniem. Wspomniałam również o tym, że gdzieś już czytałam podobny artykuł i nawet przypadkowo znalazłam, na której dokładnie stronie. Podałam mu adres swojego bloga, a on odpowiedział, że to bezczelne jak autor tego bloga bezprawnie skopiował jego artykuł. Dodał, że dziękuje za poinformowanie go o tym i że zajmie się sprawą. Kiedy napisałam, że to ja jestem autorką tego bloga i to mój autorski artykuł, dalej ściemniał, ale ostatecznie porozmawiałam z nim innym tonem. Co gorsza, takich ludzi nie jest mało i nawet na tym forum kiedyś był temat o jakimś adamku, który robił dokładnie to samo.

A tak BTW, pamiętacie może adres stronki, na której wpisuje się swoją stronę i ona wyszukuje plagiatów?

A tak BTW, pamiętacie może adres stronki, na której wpisuje się swoją stronę i ona wyszukuje plagiatów?

https://www.copyscape.com/

MOUKETTA - ile artów będę musiał od Ciebie skopiować żebyś mnie postawił przed sądem?;D

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności