Skocz do zawartości

słowa promocyjne w title wpisu w dmoz.org

luman

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

o ile mi wiadomo jest to niedozwolone, nawet jeśli wiąże sie to z nazwa zarejestrowanej firmy,

czy Redaktorzy nie powini z tym zrobić porządek, a jeśli się mylę to mnie uświadomicie czy taka konstrukcja title dla wpisu jest poprawna

słowo promocyjne część nazwy firmy, lub coś na wzór w różnych wariacjach ?

Pozdrawiam

p.s. sam spotkałem się z odrzuceniem przez redaktora nadrzędnego takiego title tylko dlatego ze mial w sobie słowo tzw przez niego promocyjne czy o duzej wartosc anchoru :lol:

p.s.2 akurat pod te slowo nie pozycjonowalem tego serwisu heeheh

Dobry tytuł:

Nie zawiera  nadmiernej ilości słów kluczowych, niekoniecznych symboli i liter oraz sloganów reklamowych i języka promocyjnego.

jest tak ale też i tak
Jest  oficjalną nazwą firmy lub organizacji, jeśli strona jest na temat jakiejś firmy lub organizacji (np. oficjalna strona firmy)

Aby coś powiedzieć trzeba by chyba znać brzmienie zaproponowanego tytułu i nazwę firmy

no kurcze nie bede tu przytaczał żadnych nazw,

jasno chyba napisałem, że

słowo promocyjne część nazwy firmy, lub coś na wzór w różnych wariacjach

pomimo zarejestrowania firmy wlasnei z taka nazwa moj wpis został kiedys odrzucony, nie ubolewałem nad tym za bardzo gdyż nei pozycjonowalem na fraze ktora przez redaktora zostala uznana za promocyjna, ale mase wpisow w dmozie wlasnei maja takie frazy ba lepeij nawet dogaduja sie z redaktorami (chyba) i sa w kilku kategoriach w jednej wersji jezykowej

reasumujac

jesli mamy firme ktora ma wpis z waznym dla neij slowem kluczowym w title oraz powiedzmy dostanie dwie kategorie no to power ma niesamowity prawda ?

nawet przy dość konkurencyjnej frazie elegancko pnie sie w gore bez trudu

moim zdaniem nie powinno tak byc zwlaszcza ze ejst to niezgodne z regulaminem

i tu maal sugestia zeby pisac o naduzycia dla redaktorow nadrzednych, z doswiadczenia wiem ze pomaga no ale przeciesz nie bede sie tym manaikalnie zajmowal, ale kazdy dla swoich potrzeb na pewno monituje dmoz i spokojnie moze nieprawidlowowsci wyjasnic ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności