Skocz do zawartości

Jesli nie adsense, to co?

hoRacy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem autorem/administratorem https://cycki.oceniaj.org. Stronka owa na hasło piersi jest na pierwszym miejscu w google. Notuje 6000 unikalnych IP / dzień. Problemem jest jednak fakt, ze strona nie generuje zyskow, gdyz zostala wyrzucona z programu adsense (tresci adult). Probowalem AdultFriendFindera - w miesiac zarobilem 100$, jednak AFF przekonwertowalo strone z PPC na prowizje od zarejstrowanych platnych userow. Co polecicie mi drodzy Forumowicze, aby stronka dalej rosła w siłe, ale generowala takze zyski?

Dorzuć tam jakieś inne programy partnerskie: bielizna, gadżety na komórkę. Ebooki: sztuka uwodzenia, podryw i takie tam inne...

Dam ci trochę linów bo mam dobry humor, ale szukanie w G. nie boli:

brutto.pl/pp/

sexshop.zy.pl/program.php

Tego polecam: sexgierki.pl/pp.html

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Ten ostatni czyli gierki?

No ja własnie czytając tego posta też sie zdecydowałem na ten pp, Reklamy wkleilem w sobote rano do tego mialem okolo 100 klikow na tą strone - wynik ani jednego grosika zarobionego ;( zastanawiam się czy tam zarobie chociaz złotówke na 1000 skierowan z mojej strony do sexgierek.

Druga sprawa czy oni są wypłacalni?...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności