Skocz do zawartości

Witam tutaj zielona :)

Kasik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam strone internetowa z bizuteria, dziala od 2 tygodni ale nigdzie jej nie widac :( Trafilam tutaj z innego forum ktore polecil mi jego moderator, mowiac ze tutaj znajde interesujacy mnie temat. Ale czytam, czytam, dodaje do katalogow i wciaz jej nie widac. Slyszalam ze wymiana linkami jest skuteczna ale jak to sie praktycznie robi nie wiem ?

Jesli ktos moze, prosze o podpowiedz na czym polega wymiana linkami aby moja nowa strona zostala wreszcie zauwazona w internecie ...nie mowie o wysokich pozycjach, ale jej wciaz zupelnie nie widac mimo ze ma meta tagi....Teoretycznie wiem ze trzeba dodac ja do katalogow i to robie ale czytalam ze skuteczniejsza jest wymiana linkami, jednak wciaz nie wiem jak to zrobic ...dodam ze do stopki nie mam dostepu - zasluga grafika ;) ale mam taki box reklamowy w ktory moge wstawic baner. Nie wiem jednak czy to dokladnie o to chodzi ? pozdrawiam i bede wdzieczna za podpowiedzi. AAA ... i zapomnialabym podac adresu do niej: https://www.ecobizuteria.com ....Kasik

Odwiedź moją stronę

(...)mowiac ze tutaj znajde interesujacy mnie temat.

Zanim zaczniesz wpływać na wyniki wyszukiwania innych musisz sama nauczyć się szukać. ;)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=3807

W cenie są też systematyczność i cierpliwość. Jeżeli nie masz tych cech to lepiej znajdź kogoś innego do tej pracy..

(To miała być szczera, życzliwa rada a nie złośliwość. Gdyby każdy robił to co lubi i do czego ma predyspozycje to świat byłby znacznie szczęśliwszy ;) )

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Ty się linkami nie wymieniaj i do systemu sie nie dodawaj, tylko znajdź spis katalogów i powoli dodawaj swoją stronę. Powoli, a mądrze. Poza tym szukaj babskich for (kobiecych forum) i tam sie delikatnie promuj. Jak kobiety uznają, że masz dobry, ciekawy, niedrogi, niebanalny (itp.) produkt, to bedą cię polecać linkiem. A to jest nie do pogardzenia - coś o tym wiem.

Eksperyment Discover.pl

ach, rozumiem już;)

podeślij mi na PW linka :D może znajdę coś ciekawego ;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Witam wszystkich :D Dziekuje za odzew i dobre rady ....

Faktycznie chyba z tym linkowaniem cos nie jest tak, probowalam sie wymienic linkiem z jedna ze stron ktora rowniez kataloguje sklepy (nie pamietam jaka to strona) ale gdy sie zarejestrowalam, podalam wszystkie dane i sprobowalam dodac swoja strone pojawil sie komunikat ze moja strona powinna byc widziana przez google :P i nie zaakceptowalo mojego sklepu - mimo ze link do nich wkleilam na swoja strone i w tym momencie odwiedzajacych mialam na stronie ponad setke (chyba robotow - tak mysle).... nie znam sie na tym ale to dziwne dla mnie. Pewnie podnioslam ich ranking ....niektorych linkow nie jestem tez w stanie wkleic .... moja strona ich nie widzi ....

Co do katalogow to wlasnie dodaje sie powoli do kilku dziennie ale zauwazylam tez ze kilka katalogow przekierowuje na jedna i te sama strone - pewnie to sprawa podpietych adresow.

pozdrawiam serdecznie i ide uczyc sie cierpliwosci :D Kasia

Odwiedź moją stronę

(...)mowiac ze tutaj znajde interesujacy mnie temat.

Zanim zaczniesz wpływać na wyniki wyszukiwania innych musisz sama nauczyć się szukać. :D

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=3807

W cenie są też systematyczność i cierpliwość. Jeżeli nie masz tych cech to lepiej znajdź kogoś innego do tej pracy..

(To miała być szczera, życzliwa rada a nie złośliwość. Gdyby każdy robił to co lubi i do czego ma predyspozycje to świat byłby znacznie szczęśliwszy :D )

dziekuje Adam,

Mam juz metlik w glowie od tego czytania ale powoli sie ucze i chyba tez na swoich bledach - tak mysle :P... wlasnie czytam wiadomosci na forum do ktorego link podales .... pozdrawiam

Kasik: na początek pozbądź się tego bezsensownego przekierowania. W tym momencie robot nie ma szans zobaczenia strony. Wyłącz cookies i zobacz co się dzieje.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

A ja chciałem powitać przede wszystkim (taki dział) ;)

Więc witaj!

@Stan: Dobrze prawisz... ale to już zależy od sytuacji ;)

Pozdro.

– Whose motorcycle is this?

– It's a chopper, baby.

– Whose chopper is this?

– Zed's.

– Who's Zed?

– Zed's dead, baby, Zed's dead.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności