Skocz do zawartości

Pomoc z dopasowaniem reklam

Mastiff

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ponownie bo dawno na forum nie zaglądałem ;)

Ale do rzeczy, otóż kilka miesięcy temu powołałem do życia stronkę z ciekawostkami https://ciekawostki.eu nie robiłem ją z myślą o zyskach natomiast teraz kiedy odwiedzalność stoi na przyzwoitym poziomie przyszła pora na lekką komercjalizacje ;)

Generalnie znam zasady żeby umieszczać reklamy po lewej stronie na górze strony i na środku też na górze oraz wplatać w treść artykułów. Jednak największy problem mam z dobraniem odpowiedniej kolorsytyki reklam - ta którą mam obecnie zupełnie nie rzuca się w oczy a nie mam koncepcji na nic innego dlatego był bym wdzięczny za doradzenie mi kolorstyki reklam oraz o wszystkie inne dobre wskazówki których możecie mi udzielić.

Pozdrawiam:

Marcin

Wymienię się linkiem tekstowym

umieść reklamę 250x250 w miejscu pierwszego postu... i np. co trzeci post oddziel reklamą... te u góry nie podobają mi sie ale nie wiem może przynoszą jakieś zyski... to musisz sam sprawdzić i eksperymentować... pamiętaj o regulaminie google...max 3 jednostki reklam na podstronie

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności