Skocz do zawartości

Webhelp

Salek1989

Rekomendowane odpowiedzi

Pośmiejmy się razem :)

Kiedyś zostałem przekierowany na to forum w celu szukania pomocy przy przekierowaniu. No i ludzie mnie zaskoczyli :)

1. Oferta nr. 1

Jak ja lubię takie oferty : Szukam kogoś kto kupi hosting, domenę i zrobi mi stronę.

2. Oferta nr. 2

Oczywiście nie przyjedzie mu do tego pustego łba, że takie numery można sobie samemu wygenerować.

3. Oferta nr. 3

To ja już wysiadam.

4. Oferta nr. 4

No cóż ...

5. Oferta nr. 5

No i oczywiście wzięty designer nie ma 50 zł na hosting i domenę ...

Absurdalnych ofert jest tyle, że trudno sie było zdecydować. Wziąłem takie, które mi najbardziej w oko wpadły.

multikonto

W zamian oferuje możliwie najwięcej reklam na kazdej podstronie oraz 100% zysków z innych reklam typu AdSense
- to mnie rozwaliło ;)

Najbardziej lubię oferty z cyklu "zób mi lay'a":

- zrób mi layout/oskryptowanie a ja Ci dam miejsce na serwerze (a serwer zal.pl czy jakiś inny szit z reklamami)

- zrób mi layout/oskryptowanie a ja Ci dam aliasy pocztowe

- zrób mi layout/oskryptowanie a ja Ci dam link w dziale "śmiecie i rupiecie"

- zrób mi layout/oskryptowanie a jak kiedyś znajdę drugiego frajera, co mi jeszcze zafunduje serwer + domenę to się jakoś tam odwdzięczę

Pomysłowość dzieciaków nie ma granic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności