Skocz do zawartości

czy może być taki artykuł?

krecik86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zajmuje się pozycjonowaniem strony - wypożyczalni kaset video.

Czy pisząc artykuł mogę napisać o tej wypożyczalni, tzn. jej ofertę, historię, itp. Czy może trzeba coś w stylu: "kto wynalazł video?", "co oglądali jaskiniowcy", itp.

Powiem jeszcze, że mam program "adder" i tam to piszę, żeby automatycznie umieszczał - dlatego chcę to raz a dobrze napisać.

Jak pisać?

Możesz napisać co chcesz byle by to miało jakiś sens. Najlepiej pisać oczywiście artykuł tematycznie związany z pozycjonowaną stroną i zawierający słowa/frazy kluczowe. Jeśli zamierzasz dodawać wpisy adderem polecam posiedzieć trochę nad akapitami i synonimami.

Już mi cierpnie skóra, gdy widzę takie teksty: "mam adder, jak napisać raz a dobrze". Potem będzie skamlanie "dlaczego skasowałeś mojego posta?". Proponuję: Zapoznaj się z moją galerią frajerów i nie popełnij ich błędów.

Pamiętaj; To, że stać Cię na Addera, nie czyni z ciebie pozycjonera!

Z pozycjonowaniem doskonale współgra powiedzenie "wolniej jedziesz, dalej będziesz". Szybko to trzeba przed moim psem uciekać. A tak, rezultaty będą marne, napsujesz krwi moderatorom, spalisz sobie opinię na Forum i stwierdzisz, do diabła z pozycjonowaniem! ;-) Poczytaj forum, o tworzeniu zaplecza (między wierszami zwykle przemyca się cała wiedza SEO), poczytaj książkę (a najlepiej dwie), podumaj trochę i stwórz na początek 20 wpisów (z pomocą synonimatora z fabrykasmapu.pl). Podlinkuj te wpisy i odczekaj. I jeszcze raz. I jeszcze. Efekty przyjdą "same", a adderem to zaplecze do niemoderowanych katalogów dodawaj.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

a ja to w ogóle, proponuję zapoznać sie z podstawami pozycjonowania, ponieważ takie działania długo nie wróżą. więc jeżeli masz chwile czasu i myślisz poważnie o tym przedsięwzięciu to poczytaj forum :(

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Adder to śmieć, więc nadaje się tylko do linkowania śmieci. Jak chcesz to używaj, tylko nie zdziw się, jak trafisz na listę spamerów i nie uda Ci się potem dodać strony do żadnego wartościowego katalogu czy precla ;)

Mozna zdziałać oczywiście w zależności od słowa kluczowego - konkurecji. Nie oszukujmy się samym Adderem nie zwojujemy TOP 3 na najcięzsze frazy.

Adder jeżeli jest połączony z innymi technikami zdobywania linków może być bardzo pomocny, to fakt że konfiguracja odgrywa tutaj dużą rolę.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Czy pisząc artykuł mogę napisać o tej wypożyczalni, tzn. jej ofertę, historię, itp. Czy może trzeba coś w stylu: "kto wynalazł video?", "co oglądali jaskiniowcy", itp.

możesz napisać to i to, ponieważ jest to powiązane tematycznie, jednak pamiętaj aby sprytnie wpleść słowa kluczowe ;)

to tak, żeby znalazła się odp na pytanie ;)

a tak swoją drogą:

Powiem jeszcze, że mam program "adder" i tam to piszę, żeby automatycznie umieszczał - dlatego chcę to raz a dobrze napisać.

ja jestem w tyle? wynaleźli addera do publikowania wpisów w preclach?

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności