Skocz do zawartości

Onet

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

Wg mnie strona perfectdate jest pierwsza w rankingu przede wszystkim dlatego, że zawiera frazę w tytule i jest w katalogu Onet.

Na temat adekwatności wyników Onet można by napisać wiele postów...

Ten przykład po prostu potwierdza regułę.

Jeżeli chodzi o brak Twojej strony w rankingu Onet - wydaje mi się, że przyczyna tkwiła w przekierowaniu - Onet nie indeksuje stron, które mają ustawione przekierowanie.

Myślę, że rozwiązaniem dla Ciebie będzie wpis w katalog. To powinno załatwić problemy.

Nie pomogło bo dostałem taki mail

Strona https://www.kontrola-dostepu.pl zostala dodana do katalogu w dniu 21

kwietnia 2004 do kategorii: "Ochrona mienia - informacja gospodarcza".

problem w tym ze jak widac to nie pomogło ;)

Co dalej robic z tym onetem??? ;)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja Cię widzę aktualnie na 4. miejscu dla frazy 'kontrola dostępu'.

Niom fakt wczoraj mnie nie było więc mail do nich pomógł???? :shock:

Dzis dostałem tą odpowiedz co powyżej

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Gratuluję czwartego miejsca.  ;)

:lol::D;) z takim sory za wyrażeniem żówno ta stronka to totalne żowno ;)

Ale do testłów jest swietna teraz testuje podstronke pod tytułem szlabany(keywords) i chcę zastosować forum które ma duzo userów żeby linkowało do tej stronki potestuje i zobacze jaki będzie efekt

Pozdrawiam Was -Swietne Forum

Ps moze ktoś poda mi link do algorytmu PR google gdzieś zgubiłem adres w necie

• 4 miesiące temu...
Ja tylko mówię, że Onet nie indeksuje stron, w których ustawione jest przekierowanie - być może złożyło się tak, że dodawałeś stronę do Onetu właśnie w tym czasie, kiedy je stosowałeś.

i mowisz i mowisz i mowisz ... i co ?

Jak juz to piszesz! A jezeli juz to robisz i w dodatku na forum to radzil bym ograniczac swoje wypowiedzi. Nie wiem skad masz takie informacje ze Onet nie indeksuje stron, w ktorych ustawione jest przekierowanie ?! Sprecyzujmy ta Twoja wypowiedz. Onet nic nie indeksuje tylko robia to roboty. A roboty onetu sa to takie "proste" stworzonka, ktore jak na Twoja zlosc przekierowania indeksowaly, indeksuja i indeksowac pewnie jeszcze dlugo beda.

szanowny kolego ten topic jest z 12 Maj-a 2004, może by tak w nowych postach cos napisać do Kill Billa, chyba od tego czasu sporo się zmieniło

O ile dobrze sie orientuje to 12 maja 2004 jest to data ktora nijak nie wplywa na FAKT o ktorym napisalem wyzej. Odpisuje tutaj bo nie widze powodu zakladania nowego tematu z tak blachego powodu. Drazni mnie tylko to ze czasem ktos probuje pomoc komus wprowadzajac go w blad.

eee chyba nie z tej choinki sie urwales... zwlaszcza ze swoim postem i tak nic nie wyjasniles (tylko zamieszales bardziej) Kill Billowi, ktory teraz pewnie sie smieje jak widzi swoje posty z maja ;)

skad masz takie informacje ze Onet nie indeksuje stron, w ktorych ustawione jest przekierowanie

a skad masz informacje, ze indeksuje?

"i can handle it without linking :)"

eee
O co ci chodzi ? Najadles sie szpinaku czy jak ?

kazaa mp3 - download, Kazaa, Imesh, Kazaa Lite.**

Kazaa Forum - instalacja, bugi, problemy z Kazaa, Imesh, Kazaa Lite.

https://www.regional.pl/onet/kazaa.htm

- masz chlopie pierwszy lepszy przyklad

- ktoras od gory stronka pod slowem kazaa

sciagnij i poglowkuj!

Kiedys powiedzial bym ci dokladnie kiedy ja robot zindeksowal ... i reindeksowal ... ale nie siedze w tym temacie od pewnego czasu.

Tomme

Nie rozumiem skad sie bierze tyle agresji w Twoich wpowiedziach.

To forum jest po to, zeby sie dzielic informacjami i spostrzezeniami.

Jezeli widzisz jakis post, z ktorym sie nie zgadzasz to przedstaw dowody w normalny sposob.

Tutaj wszyscy sa raczej milo nastawieni do wszystkich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności