Skocz do zawartości

tani hosting z 'readfile'

5il3nt

Rekomendowane odpowiedzi

PS. na jakich wg Ciebie płatnych (czyt. nie krzakach) funkcja ta jest zablokowana?

cal.pl

...

hekko.pl

Tu narazie sprawdzalem.

Wiem ze mozna by wykorzystac np Curla albo file_get_contents zamiast readfile, ale mi bardzo zalezy akurat na readfile.

U nas na przykład jest domyślnie zablokowana. Ale dajemy możliwość konfiguracji własnego php.ini dzięki czemu można odblokować

hehe...naprawde ?

To dlaczego takiej informacji nie otrzymalem mailem tylko napisaliscie mi ze ta funkcja jest zablokowana ? :)

hehe...naprawde ?

To dlaczego takiej informacji nie otrzymalem mailem tylko napisaliscie mi ze ta funkcja jest zablokowana ? :)

Naprawdę :) Nie niepokoimy użytkowników którzy tego nie chcą takimi informacjami :) -> Reszta dyskusji na PW.

Hmm no cóż, jeśli w innych działach na pytanie o skrypt lub cokolwiek innego poszukiwanego właściciele takowych odpowiadają reklamując swój produkt to my też możemy chyba ? ;)

A w ogóle nie reklamuję się ale zostałem niejako wezwany do tablicy bo autor miał moją firmę min. na myśli.

Hmm no cóż, jeśli w innych działach na pytanie o skrypt lub cokolwiek innego poszukiwanego właściciele takowych odpowiadają reklamując swój produkt to my też możemy chyba ? ;)

Jak ja to kocham. Sorry za porownanie, ale ostatnio kumpel cos ukradl i powiedzial "stary, politycy kradna w milionach zl, wiec jak ja cos zwine na pare zl, to nic sie nie stanie". No ok...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Jak ja to kocham. Sorry za porownanie, ale ostatnio kumpel cos ukradl i powiedzial "stary, politycy kradna w milionach zl, wiec jak ja cos zwine na pare zl, to nic sie nie stanie". No ok...

Przecież autor wątku zapytał i otrzymał odpowiedzi na swoje pytanie. Co w tym złego?

INSANE - doradztwo, aplikacje bazodanowe, witryny internetowe

U nas na przykład jest domyślnie zablokowana. Ale dajemy możliwość konfiguracji własnego php.ini dzięki czemu można odblokować.

oo to chyba coś nowego, bo jak ja testowałem u Ciebie konto to upierałeś się, że WSZYSTKIE hostingi blokują i nie ma możliwości odblokowania....

Aktualnie mam 14 wykupionych lowendowych kont i w 13 z nich nie robią problemów z readfile (jedni ręcznie mi odblokowali).

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Przecież autor wątku zapytał i otrzymał odpowiedzi na swoje pytanie. Co w tym złego?

Swego czasu (teraz tez raz na jakis czas) pojawialy sie tu pytania "szukam [czegos]" i w ciagu 5 minut temat byl zasypany ofertami i linkami z ref'em. Polecialo pare banow i sie nauczyli. Idea tego forum jest taka, zeby pomagac i opiniowac, a nie reklamowac sie...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Swego czasu (teraz tez raz na jakis czas) pojawialy sie tu pytania "szukam [czegos]" i w ciagu 5 minut temat byl zasypany ofertami i linkami z ref'em. Polecialo pare banow i sie nauczyli. Idea tego forum jest taka, zeby pomagac i opiniowac, a nie reklamowac sie...

No ale to było pytanie o hosting z konkretną funkcją, a nie "polećcie coś dobrego". Zgodzisz się chyba, że mało który użytkownik orientuje się dokładnie jak są skonfigurowane serwery, z których korzysta o ile nie używa danej funkcji, a ta należała do raczej dość egzotycznych. Twoja reakcja dziwi mnie szczególnie w kontekście np. jednego wątku typowo reklamowego który wisi tu od jakiegoś miesiąca. ;>

INSANE - doradztwo, aplikacje bazodanowe, witryny internetowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności