Skocz do zawartości

tani hosting z 'readfile'

5il3nt

Rekomendowane odpowiedzi

W mojej opinii nie ma usprawiedliwienia reklamowania wlasnej firmy. Twarde prawo, ale prawo - regulamin dotyczy kazdego. Gdyby nie to, mielibysmy smietnik. mario1973 napisal ze 13 firm nie robi problemu. Zapewne jest ich duzo duzo wiecej, czy wyobrazasz sobie kazda z tych firm, ktora sie reklamuje 'my to mamy' a w slad za nimi 'zobacz tu: xxx.pl/?ref=3'? Dzieki temu, ze jest to zabronione, warto tu zajrzec, cos przeczytac, czasami pomoc, wypowiedziec sie. Inaczej bylby smietnik.

Eh.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Mnie w zasadzie dziwi jedna sprawa tak jak #T zauważył.

Pamiętam jak to kiedyś (kilka tygodni temu?) właściciel firmy chyba napisał ofertę kupna czy sprzedaży na tym dziale i dosłownie po paru sekundach temat był usuwany i sypały się warny - a teraz tematy reklamowe własne oferty wiszą sobie tu bez problemu.

To jak to w końcu jest? jednych regulamin obowiązuje a innych nie?

Regulamin obowiazuje wszystkich tak samo, o czym przekonal sie niedawno Fidma :) Kwestia jest tylko to, ze nie zawsze moderator jest w stanie szybko reagowac.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

W mojej opinii nie ma usprawiedliwienia reklamowania wlasnej firmy. Twarde prawo, ale prawo - regulamin dotyczy kazdego. Gdyby nie to, mielibysmy smietnik.

Dlaczego więc aktywnie wypowiadasz się w wątku, który jest typowo reklamowy? Dlaczego wątki typowo reklamowe nie są usuwane, skoro są niezgodne z regulaminem? To znacznie większy kaliber niż informacja o konfiguracji hostingu, a zupełnie Ci nie przeszkadza. Twoje opinię są bardzo wybiórcze.

INSANE - doradztwo, aplikacje bazodanowe, witryny internetowe

A dlaczego na WHT moderatorzy sa zatrudnieni i reprezentuja konkretne firmy, przeciw ktorym nie mozna sie wypowiadac? Nic nie jest idealne, to forum tez.

Jestes strasznie niesprawiedliwy twierdzac, ze moje watki sa wybiorcze. Wypowiadam sie praktycznie w kazdym temacie tutaj i bynajmniej nie po to, zeby podbic sobie ilosc postow, ani nie po to zeby reklamowac. Ale rozumiem, ze gdy nie ma sie juz srodkow do obrony, pozostaje atak. Ja pasuje, nie mam wiecej argumentow.

oo to chyba coś nowego, bo jak ja testowałem u Ciebie konto to upierałeś się, że WSZYSTKIE hostingi blokują i nie ma możliwości odblokowania....

Aktualnie mam 14 wykupionych lowendowych kont i w 13 z nich nie robią problemów z readfile (jedni ręcznie mi odblokowali).

Bo jak nie było takiej opcji to mam mówić, że jest ? Teraz jest to mówie, że jest i tyle :)

Jestes strasznie niesprawiedliwy twierdzac, ze moje watki sa wybiorcze. Wypowiadam sie praktycznie w kazdym temacie tutaj i bynajmniej nie po to, zeby podbic sobie ilosc postow, ani nie po to zeby reklamowac. Ale rozumiem, ze gdy nie ma sie juz srodkow do obrony, pozostaje atak. Ja pasuje, nie mam wiecej argumentow.

Człowieku, piszesz W mojej opinii nie ma usprawiedliwienia reklamowania wlasnej firmy. Twarde prawo, ale prawo - regulamin dotyczy kazdego. itd. w odpowiedzi na nawet nie reklamę, a bardziej informację, a jednocześnie w najlepsze dyskutujesz w tym wątku i zupełnie Ci on nie przeszkadza. Gdy Ci to wytykam, to zaczynasz pisać coś o moderatorach WHT. Żenada.

Skoro tak Ci przeszkadza odpowiedź lekko-reklamowa na zadane pytanie, to przede wszystkim zajmij się spam-wątkami, bo inaczej narażasz się na śmieszność. I tyle z mojej strony. Każdy może ocenić kto ma racje.

INSANE - doradztwo, aplikacje bazodanowe, witryny internetowe

Mialem nie odpowiadac, ale po prostu szlag mnie trafia. O co Ci w ogole chodzi? Masz jakies problemy ze soba, czy co? Co Ty porownujesz? Czy ja cos w tamtym watku reklamuje? Zazdroscisz? Ze na jor nic nie mowie, a po Tobie jade? Nie no super, nie ma to jak zazdrosc...

"w najlepsze dyskutujesz"

No i co? Czy ja cos tam reklamuje (w przeciwienstwie do Ciebie)? Jak taki dedektyw z Ciebie, zobacz sobie inne posty, sprawdz wszystkie 981 i wyciagnij srednia ile w porownaniu do Ciebie jest offtopu i reklamy. Nie twierdze, ze moje zdania to kwintesencja mądrości i wszysko co pisze nadaje sie do ksiazki z najlepszymi poradami swiata. Tez mi sie zdarza offtop, ale to margines moich wypowiedzi. Zauwaz, ze ja nie oceniam tego co GENERALNIE robisz na TYM forum - karce postem kazdego, kto lamie regulamin - niezaleznie od tego czy chodzi o reklame, zakladanie watku nie w tym dziale co trzeba, czy zapomina o podaniu danych (pozdro Fidma :)).

Myslisz, ze tylko po Tobie jade, ze sie reklamujesz? To sie mylisz: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=42713 (moja pierwsza odpowiedz). I blagam, nie porownuj mi kontynuowania watku o webh.pl kiedy COKOLWIEK pisze do REKLAMY wlasnej firmy, bo to jest po prostu zalosc. A jor nie pojechalem wtedy TYLKO dlatego, ze prawie w tym samym czasie powstal watek o webh.pl i tam nawet zrobilem taki niby cytat do wypowiedzi jor.pl "pomyliłem dział, nie mogę usunąć". Np. Erbit przez wiele lat jechał wszystkich za wszystko, szczegolnie za bledy ortograficzne. Pozniej gdy zostal modem, usuwal watki za byle pi*****e - i slusznie, moze ktos sie dzieki temu cos nauczyl. Szkoda, ze biedak zrezygnowal - zabraklo mu sil na dalsza walke z wiatrakami...

Jesli nie rozumiesz, skad moje porownanie do WHT, to zapraszam na kurs czytania ze zrozumieniem. Pomoge: zadales pytanie 'dlatego watek nie zostal usuniety' to Ci odpowiedzialem - to forum nie jest idealne, ma swoje wady (czas reakcji moderatora) i - uwaga - WHT to przykład (!), że tam tez to wszystko nie jest idealne.

Skonczymy tę dyskusje, bo robi sie jeszcze wiekszy burdel niz zanim zaczales sie reklamowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności