Skocz do zawartości

www.numerygg.pl

MMP

Rekomendowane odpowiedzi

Bez wątpienia przydałby się jakiś layout. Nie wiem jaka grupa docelowa tej wyszukiwarki ;-) dlatego nie wiem jakby miał wyglądać.

Wszystkie informację z tego serwisu pochodzą z portalu społecznościowego nasza-klasa.pl.
Można tak? Użytkownicy udostępnili swój nr gg raczej w obrębie samego serwisu nasza-klasa.pl. Ja bym sie obraził gdybym zobaczył swój nr tam :)

Monitorowanie raportów giełdowych raporty gpw akcje giełda GPW, NewConnect

> na moj numer wyskakuje brak danych... szkoda miejsca na serwerze jezyk1.GIF

No niestety tylko 100 tysięcy użytkowników jest aktualnie w bazie danych :)

> Można tak? Użytkownicy udostępnili swój nr gg raczej w obrębie samego serwisu nasza-klasa.pl. Ja bym sie obraził gdybym zobaczył swój nr tam jezyk1.GIF

A ja udostępniam moją stronę tylko dla siebie, więc co ona robi w Google? Zwykły robot wszedł, pobrał dane i wyszedł :)

--

> Nie wiem jaka grupa docelowa tej wyszukiwarki

Też nie wiem, miałem bazę to postawiłem stronę :)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

TTSEO, ale w polityce prywatności nigdzie nie pisze że serwis X nie może wykorzystywać danych z serwisu nasza-klasa.pl

> Ale to nie zmieni faktu, że to nie jest zgodne z polskim prawem.

Piszesz o ustawie o ochronie danych osobowych? No właśnie z tym miałem problem ponieważ nie wiem czy udostępniam coś co może kogoś zidentyfikować. Janów Kowalskich są setki, a numer gg nic nie znaczy.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności