Skocz do zawartości

Katalog seo, moderowany - 5 kategorii

websign

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Stworzyłem nowy katalog ekataloger.

Katalog moderowany, mod rewrite, przyjazne adresy - stronę można dodać do 5 kategorii, ustawić tytuł w katalogu i opis, jak również metatagi dla wpisu. Tworzony URL wpisu bazuje na tytule w katalogu więc warto nad nim popracować :)

Zachęcam do dodawania stron - dla chętnych w razie czego od razu informuję, że mail musi być prawdziwy - jest weryfikowany i tylko takie wpisy mogą zostać dodane do katalogu.

Katalog stworzony na szybko, więc może być trochę niedociągnięć i będzie koniecznych parę poprawek, ale po walce z kodowaniem baz na pewnym serwerze to i tak dobrze, że już stoi :)

Pozdrawiam i proszę również o uwagi i opinie.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Katalog stworzony na szybko, więc może być trochę niedociągnięć i będzie koniecznych parę poprawek,

mógłbyś dopracować i dopiero umieszczać/publikować no;P

Edit:

dodałem swoją i zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

mógłbyś dopracować i dopiero umieszczać/publikować no;P

Marzę o większej ilości czasu, ale to jedna z niewielu rzeczy, którą udało mi się samemu dla siebie zrobić w przeciągu ostatniego roku :)

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności