Skocz do zawartości

Kredyt w banku na konto adsense

MOUKETTA

Rekomendowane odpowiedzi

7k = 7000zł , jak dla mnie pokazna suma i faktycznie proponowali mi przy tym karte kredytowa.

Kaviorek - nie ryzykuj, ga zmieni nieco polityke, albo przyczepi Ci się do jakiejś strony i wpływy mogą ci raptowanie spaść. Znajdź normalna, stałą prace i wtedy mysl o hipotece :soczek:

Potrzebujesz pomocy z AdWords? PW.

Kaviorek nie podam ci dokladnego przykladu ale jest taka możliwośc.

Szczeg. przy stosowaniu hipoteki i np. wkladu wlasnego w wysokości 20% byś dostał to na bazie histori konta i własnego oświadczenia.

Udział własny w zakupie np. mieszkania + mieszkanie pod hipoteke, historia wpływów, dobra historia kredowa, opinia BIK i jak sądze bez problemu kredyt na mieszkanie uzyskasz.

A co do Adsense - jezeli odprowadzasz podatek to szczeg. bo np. Bank moze zechciec zaswiadczenie z US, zeszloroczny PIT.

Więc jak płaciłeś podatek z adsense to spokojnie dostaniesz.

I zgadzam sie z tym co napisał LIZARD - nie opieraj się o Adsense, znam mase osób które się opierały a są w ADS 4 rok, sam także jestem od startu i nie opierałbym tego jako gwarancje - juz nie chodzi o to co mysli BANK.

Jednak jezeli ads i wplywy maja ci tylko sluzyc do uzyskania to OK, tzn jezeli masz inne dochody ktorych nie mozesz udokumentowac na koncie.

ależ ja nie chcę brać kredytu pod AdSense, dla mnie to bardzo kruchy lód, z ciekawości tylko zapytałem czy ktoś się taki znalazł, jak sobie tłumaczył tą decyzję :soczek: kto przewidzi co w SEO będzie za 10 lat? :)

a i ja tak z natury nie jestem zwolennikiem kredytów na nie-biznesowe cele, nie mówiąc już o cenach mieszkań...

• 2 miesiące temu...

Ja mam takie pytanie, czy bank udzieli mi kredytu, jak zaniosę mu ost. 3 zapłacone PITy z tyt. zysku z wynajmu powierzchni reklamowej? Oczywiście nie mówie tu o jakiś groszowych zyskach (typu 200-300 zł. na miesiąc), tylko coś w okolicach 1.500 PLN/miesięcznie netto. Jak jest z hipermarketami które również sprzedają towar na raty, czy komisami samochodowymi?

Jako osoba prywtna moim zdaniem nie ma szans jako Dzialalnosc gospodarcza to spoko nawet jesli utrzymujesz sie tylko AS, chociaz jak to juz wszyscy napisali kruchy lod ale z reklami na dobrze odwiedzanych stronach mozna juz nieźle zyc :)

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

Kaviorek a co tu do pisania jest??

Jak masz Dzialanosc Gospodarcza i rozliczasz sie z ADS to jest to dochod firmy ktory brany jest przez banki przy przychodach firmy... :D

A co do utrzymania sie z reklami poczekajmy do 01. marca :(

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

Ja w mbanku dostalem debet, bez zadnych papierków itp. tylko na podstawie historii rachunku, posiadam ekonto od 5 lat. Ale biorą pod uwage chyba ostatnie 6 miesiecy czy jakos tak. Mimo, ze prowadze dzialalnosc gospodarcza dostalem debet jako osoba fizyczna. Proponowali mi rowniez jakas zlota karte z niezlym limitem, ale odmówilem.

MOUKETTA- nie wiem czy posiadasz konto w mbanku, jesli tak, to mozesz zlozyc wniosek, to nic nie kosztuje.

Oczywiscie zalezy ile Cie interesuje, ale taki debet 5k to chyba nie bedzie problemu, z takimi informacjami jakimi opisuejsz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności