Skocz do zawartości

linkme: Czy to się będzie opłacać? i czy tak działa?

kamilson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Nie wiem czy to właściwe miejsce aby pytać o takie rzeczy ale mam nadzieje, że ktoś mi pomoże i tylko kieruje to pytanie do osób orientujących się w tym zakresie.

Od wczoraj jestem w linkme, strona została już zatwierdzona przez administratorów jestem w elite, dostałem także punkty.

Na początek proszę o wyrozumiałość w prostocie moich pytań ale to mój pierwszy system i jestem kompletnym laikiem a chciałbym to dobrze zrozumieć.

Pytania:

- w moim panelu pod "zarządzanie stronami" - dodałem tylko moją stronę główną, jednak z racji tego ze strona jest zrobiona w joomla i wykorzytsuje do publikacji linków z linkme specjalny moduł i ustawiłem go na wyświetlanie na każdej podstronie a jest ich już z 2000 i liczba ciągle rośnie, linki innych stron wyswietlaja się na każdej z moich podstron i tutaj pytanie? czy w tym przypadku powinienem dodać do "zarządzania stronami" każdą z moich podstron ? bo tak naprawdę linki wyświtlają się nie tylko na stronie głównej ale także na każdej z podstron. Czy w tym przypadku powinienem dostać więcej punktów za każdą z podstron? i czy jeśli w zarządzaniu stronami dodałem tylko stronę główną to tylko jestem zobowiązany do wyświetlania linków wychopdzących tylko na niej a na pozostałych podstronach mogę wyłączyć wyświetlanie?

- mam także pytanie dotyczące uzyskiwania linków do mojej strony na innych stronach, a mianowicie, czy mam w jakiś sposób samemu podawać w panelu adresy stron czy podstron , gdzie chciałbym umieścić swój link, czy może dzieje się to bez mojego wpływu automatycznie?

- Czy w zarządzaniu linkami - mogę podawać nie tylko stronę główną ale także podstrony, które chciałbym pozycjonować i w dowolnej ilości, oczywiście ograniczonej ilością punktów?

- Czy w moim przypadku powinienem na stronie głównej zamieszczać linki wychodzące ? bo z tego co wiem zbyt ich duża ilość osłabia stronę?, czy może kupić punkty lub też zgłosić inną stronę aby dostać punkty i pozycjonować tylko tą właściwą?

Dodam że domena ma 8 miesięcy i mam nadzieję że już czas najwyższy na jakiś system?

Z góry dziękuje za odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość

Ad.1

Zgłaszasz do systemu tylko stronę główną.

Ad.2

Możesz wybrać jedynie kategorię tematyczną, reszta odbywa się z automatu.

Ad.3

Niestety nie można albo tylko mnie usuwali takie linki...

Ad.4

Każdy z tych pomysłów jest dobry.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

1 ) Dziekuje za odpowiedź, mam tylko jeszcze prośbę o odpowiedź na jeden z problemów poruszonych w pytaniu pierwszym a mianowicie, czy wyłączyć w takim razie publikację linków na podstronach i zostawić tylko na stronie głównej? bo przecież mam zgłoszoną tylko stronę główną, czy może musi być ustawione tak, ze mają się one wyświetlać na każdej także podstronie?

2) Oraz do stron o jakim standardzie dodawać linki do elite czy slim? wiem , że pewnie to będzie uzależnione od ceny punktów, jednak jak optymalnie dawać?

3) a także jak ustawiacie aby dodawać do gwarantowanych czy może gwarantowane + losowe?

4) I jeszcze malutkie pytanko, a mianowicie, widze, że są strony , które są w linkme a wcale nie maja na swoich stronach i podstronach linków do innych stron, czy czasami nie jest to tak , że dodają w zarzadzaniu stronami jakąs inną stronę i pod nią pozycjonują tą właściwą którą chcą pozycjonować?

z góry dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

Po cholerę zakładasz takie same tematy na kilku forach jak masz odpowiedź na swoje pytania na forum linkme ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Witam,

Zgadza się, że założyłem podobny temat na forum linkme, jednak postanowiłem także założyć go tutaj a nie ukrywam , że z racji tego , że tutaj dużo szybciej mozna uzyskać odpowiedź na pytania, za co z góry dziękuje, a ponadto im więcej opinii i odpowiedzi tym łatwiej to wszystko zrozumieć. Być może ten temat przyda się także komuś szukającemu właśnie takich informacji na tym forum

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności