Skocz do zawartości

Google, a style="display:none"

Dinth

Rekomendowane odpowiedzi

Ja stosuje i display i visibility:hidden (nie spam!) i nie zauważyłem żeby był z tym problem. Jednak może o czymś nie wiem. Bana nie ma na pewno ale nie dam głowy czy strona nie jest niżej (nie sądze ale odpowiedzialności ne biorę)

PS. I mnóstwo innych stron javascriptowo zaawansowynych tego używa. To normalne i często potrzebne jak chce się fajną stronę zrobić i myślę, że google to rozumie.

na kilku domenach przyinstalowałem jeden z darmowych cmsów i z dobrodziejstwem inwentarza przyjąłem też nagłówki h1 ukryte za pomocą display:none w zewnętrznym arkuszu styli co okazało się po spojrzeniu w kopię tekstową strony, witryny wiszą w sieci około roku i żadnych negatywnych skutków display:none nie zaobserwowałem

respect.gifgoogle.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności