Skocz do zawartości

Ankieta

tia.pl

który fragment powinien być najwyżej pod hasłem "tanie rozmowy"?  

1. 1. który fragment powinien być najwyżej pod hasłem "tanie rozmowy"?

• zdanie nr 1
      2
    • zdanie nr 2
      3
    • zdanie nr 3
      7
    • zdanie nr 4
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Tak sobie pomyślałem że zrobię myśle że interesującą ankietę nt układania słów kluczowych na stronie.

Podam teraz 4 fragmenty a później powiem o co chodzi.

1. Jesteśmy liderem usług telekomunikacyjnych i oferujemy tanie rozmowy w technologii VoIP.

2. Oferujemy tanie i oszczędne rozmowy w technologii VoIP, jesteśmy liderem usług telekomunikacyjnych.

3. Tanie rozmowy telefoniczne w technologii VoIP, jesteśmy liderem usług telekomunikacyjnych.

4 . Tanie i oszczędne rozmowy w technologii VoIP, jesteśmy liderem usług telekomunikacyjnych.

Pytanie brzmi:

który fragment powinien być najwyżej pod hasłem "tanie rozmowy"? Chodzi oczywiście o google. Wszelkie uwagi mile widziane.

pzdr Sylwek

Klasyczna porcelana oraz amerykańskie filtry do wody na sprzedaż.

Chodzi Ci o fragment:

Tekst na stronie

Należy używać często słów kluczowych, ale w taki sposób, żeby nie wystraszyć odwiedzających. Na początku tekstu jest też dobrze zawrzeć słowa kluczowe, pamiętając o używanie <b><u><i>.

Przecież tu nic nie ma na temat odpowiedniego ułożenia słów kluczowych. Jedynie informacja że one powinny być na początku. Moim zdaniem są jeszcze inne czynniki brane przez Google i dlatego jest ta ankieta.

Witam.  

Tak sobie pomyślałem że zrobię myśle że interesującą ankietę nt układania słów kluczowych na stronie.  

Podam teraz 4 fragmenty a później powiem o co chodzi.  

1. Jesteśmy liderem usług telekomunikacyjnych i oferujemy tanie rozmowy w technologii VoIP.  

2. Oferujemy tanie i oszczędne rozmowy w technologii VoIP, jesteśmy liderem usług telekomunikacyjnych.  

3. Tanie rozmowy telefoniczne w technologii VoIP, jesteśmy liderem usług telekomunikacyjnych.  

4 . Tanie i oszczędne rozmowy w technologii VoIP, jesteśmy liderem usług telekomunikacyjnych.  

Pytanie brzmi:  

który fragment powinien być najwyżej pod hasłem "tanie rozmowy"? Chodzi oczywiście o google. Wszelkie uwagi mile widziane.  

zasatnów się co napisałeś a pozniej odnies sie do tekstu o podstawach pozycjonowania

p.s. podalem ci jeden pierwszy z brzegu adres poszukasz znajdziesz bardziej rozszerzone na tym forum, jest mase innych czynnikow ale twoja ankieta ich nie uwzglednia a tylko ma na celu dowiedzenie sie ktore z 4 zdan bedzie pierwsze a na to masz odpowiedz wasnie w podsatwach pozycjonowania, jak mowilem wez wczytaj sie w to co piszesz i to co czyatsz

luman napisałeś że na https://www.optymalizacja.com/podstawy-pozy...ycjonowania.php znajdę odpowiedź na moje pytanie. Napisz mi proszę gdzie ta odpowiedź jest. Wiem, wiem, chciałeś zaistnieć ale Ci się nie udało. Teraz każesz mi szukać na forum tylko po kiego groma pisałeś że odpowiedź jest tu https://www.optymalizacja.com/podstawy-pozy...ycjonowania.php ?

tia ja widze ze nie przeczytales dobrze, znowu eh.

Jak zapewne wiesz jednym z czynników optymalizacja jest tzw prominence z polskiego nie bardzo mi przychodzi to przetlumaczyc (uwydatnienie??)

i biorac pod uwage twoj przypadek czystych 4 zdan abstarhujac od wszystkiego innego pytasz sie, ktore ze zdan na fraze "tanie rozmowy" zosatnie przez google najwyzej ocenione

Chodzi Ci o fragment:  

Tekst na stronie  

Należy używać często słów kluczowych, ale w taki sposób, żeby nie wystraszyć odwiedzających. Na początku tekstu jest też dobrze zawrzeć słowa kluczowe, pamiętając o używanie <b><u><i>.  

Przecież tu nic nie ma na temat odpowiedniego ułożenia słów kluczowych. Jedynie informacja że one powinny być na początku.  =D>

czlowieku wez ty sie zastanow co ty piszesz, bo moze ty masz rozdwojenie jazni (sory za sarkazm, ale po prostu cie nie rozumiem), sam odpowiadasz sobei na pytanie i dlaej sie pytasz, mówisz ze nei czegos nie ma piszac ze jest, ale tego nie widzac ;)

Na prawde zaskakujesz mnie

pozatym banalny test pozwoli ci na samodzielna ocene dzialania googla w tym konkretnym przypadku, takze nie mow mi nic o flashach :) bo nie taki byl cel mojej wypowiedzi ...

Czy ty musisz miec napisane w przykladowo :

pamietaj pozycjonujac na fraze "tanie rozmowy" staraj umieszczac ja na poczatku zdania gdyz wtedy prominence tej frazy bedzie wynosil 100% co w przlozeniu moze odniesc lepszy efekt nizby fraza "tanie rozmowy" znalazla sie w polowie zdania i otrzyamla 50% prominence.

Czytaj co napisali doswiadczeni w tym temacie ludzie, ja tez zaczynalem od przeczyatnia kilku tutoriali, pozniej poczytania forum tego tudziez zagramanicznego, porobieniu kilku testow, wyprobowaniu kilku narzedzi, obyciu sie w sposob minimalny z tematem...

Teraz ciut jasniejsze wydaja mi sie podsatwy pozycjonowania i po prostu widze, ze maja na celu ukierunkowanie toku myslenia i zmobilizowanie czlowieka do minimum wysilku zwiazanego z poznaniem podstawowych technik pojec czy umiejetnosci wbrew pozorom w tym poradniuku jest zawarte cala masa wskazowek...

Na prawde pozniej jak sie czyta, wypowiedzi typu ze 30 zl wiecej bym nie wzial to za przeproszeniem zal 4 litery sciska

Tak off topic troszke to wpisz slowo pozycjonowanie w googlo wybierz 1 stronke i przeczytaj swietny tekst autorstwa graffa, tylko skup sie ...

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności