Skocz do zawartości

Po prostu dziwne

aX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jakiś czas temu postanowiłem wstrzymać płatności. Nie wiem jednak czy zrobiłem to przed uzbieraniem kwoty minimalnej czy po. Po prostu dokładnie nie pamiętam. Pewne jest to że jeśli wstrzymałem po to nic to nie dało bo cały proces przelewania pieniędzy już się rozpoczął. Wieczorem 14 listopada postanowiłem płatność zwolnić.

Dziś patrzę, a tu przyszły jakieś pieniądze. Jest więc dwie możliwości:

1. Wstrzymałem jednak po uzbieraniu kwoty minimalnej i zwyczajnie przyszło to co miało przyjść. Wszystko dobrze ale jest jeden problem: raporty wskazują że tą kwotę minimalną uzyskałem nie do 15 dnia poprzedniego miesiąca ale do jeszcze wcześniejszego (wrzesień). Tak więc dlaczego pieniądze przychodzą dopiero dziś a nie miesiąc temu?

2. Wstrzymałem płatność jeszcze przed uzbieraniem kwoty minimalnej. Nic się nie dzieje - kasa czeka na zwolnienie. Zwalniam więc wieczorem 14 listopada i następnego dnia rozpoczyna się proces przelewania. Wszystko dobrze ale w takim razie dlaczego pieniądze nie przyszły pod koniec grudnia a już dziś, pod koniec listopada?

Obie wersje są sprzeczne. Dlaczego? A może popełniłem jakiś błąd?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności