Skocz do zawartości

Mocno wciagajaca gra - motherload

bumfank

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

maly tip:

zrobcie wszystko zeby zejsc jak najnizej, najbardziej oplaca sie explorowac ponizej 1000 stop... jak juz kupicie sredni pojemnik na benzyne to polecam kupowac tez teleportacje w junk shopie....schodzicie ponizej 2000-3000 stop konczy sie wam benzyna teleportujecie sie i cyk jestescie do gory, wiecej zebraliscie bo nie trzeba bylo sie cofac i mozna dalej eksplorowac

drugi tip jest taki ze najlepiej robic jeden dluuugi szeroki tunel w dol wtedy nie trzeba bedzie krazyc w tunelach mniejszych zeby zejsc dosyc nisko, tylko sobie spaaaaaadac az do momentu gdzie skonczylismy eksplorowac.

ponizej 4000 stop radze kupic bardzo mocny hull bo gazy w komorach wybuchaja ( nie widac ich ) ;] ale tam za to mozna sporo zarobic na diamentach ;]

jeden kurs pod ziemie i 800k, pracuje na glebokosci ~ 5000

pozdrawiam z wnetrza ziemi

edit: pisze tego posta spadajac swoim rurociagiem na 6000 metrow co trwa chyba minute ;) Za jeden kurs 2 mln peklo.

edit: no to chyba koniec, jestem na granicy mapy, siana pelno, upgrade maksymalny :D milo bylo pograc

Czwartą godzinę już gram ;p .. przeszedłem ;p Dla tych, którym się wydaje, że już skończyli grę mały tip: przeszukajcie dokładnie dno świata :)

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Dokładnie, ja też jak siadłem przy tej gierce to 3 godziny nie moje:/ :)

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Było już na forum kilka postów o grach, co włączyłem to kilka godzin do tyłu.

Nie zamierzam odpalać tej gierki :D

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności