Skocz do zawartości

GSitecrawler pomoc!

WebmasteruS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nie wiem czemu, i czy tak musi byc... Wygenerowałem mape dla

google w tym programie. Sitemap.xml i gss.xsl także spakowany sitemap rarem.

Wrzuciłem sitemap.xml i gss.xsl do folderu głównego strona z imionami.Także wrzucłem te wa pliki w folder szablony.Jak klikne na stronie głownej link mojadomena.pl/sitemap.xml ładuje mi się strona, załadowała i pisze:

Podczas wczytywania arkusza stylów wystąpił błąd: Arkusz stylów XSLT nie posiada zdefiniowanego typu mime XML:

stronkazproblemem.waw.pl/gss.xsl

Co robie żle jak na pulpicie jak otworze plik sitemap.xml mapa mi sie wyświetla i działa?

Prosze o pomoc..

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

Witam, nie wiem czemu, i czy tak musi byc... Wygenerowałem mape dla

google w tym programie. Sitemap.xml i gss.xsl także spakowany sitemap rarem.

Wrzuciłem sitemap.xml i gss.xsl do folderu głównego strona z imionami.Także wrzucłem te wa pliki w folder szablony.Jak klikne na stronie głownej link mojadomena.pl/sitemap.xml ładuje mi się strona, załadowała i pisze:

Podczas wczytywania arkusza stylów wystąpił błąd: Arkusz stylów XSLT nie posiada zdefiniowanego typu mime XML:

stronkazproblemem.waw.pl/gss.xsl

Co robie żle jak na pulpicie jak otworze plik sitemap.xml mapa mi sie wyświetla i działa?

Prosze o pomoc..

Proponuje zamiane programu np na gsitecrawler lub coffee cup

seo is dead

coffee cup to fajne narzędzie niestety nie jest darmowe, jak by ktoś coś wiedział na temat gdzie można zakupić CoffeeCup Google SiteMapper 4.5 :soczek: to prosiłbym na PW

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności