Skocz do zawartości

Ukrywanie URL'a w jednostce reklamy

Łysy!

Rekomendowane odpowiedzi

Ustawienie identycznego koloru tła i URLa nie działa, AdSense podstawia tam taki kolor, żeby jednak było widać.

Czy nie prościej wyświetlać tylko te jednostki, w których nie ma URLa, np. banner 468x60?

Problem tkwi w tym ze czesc osob przepisuje po prostu adres strony ktora ja interesuje. Wczoraj przeanalizowalem staty za od pazdziernika do teraz i wyszlo mi ze stawka za klik ani nie zmalala ani tym bardziej nie wzrosla tylko CTR mi spadlo z 2,5% do 0,2% i juz mnie glowa boli od kombinowania jak reklamy ustawic, wszystko przez zapsikany zmieniony obszar klikania.

A tak w ogole moze ktos zna odpowiedz dlaczego w GMAIL i stronach wydawcow premium mozna dalej kliknac na caly boks reklamowy zamiast tylko title i url??

Niech przeczytaja moj post wszyscy ktorym spadl nagle CTR w nienaturalny sposob

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s=&showtopic=43626&view=findpost&p=350744

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności