Skocz do zawartości

Promuj.info

M_S

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do rejestracji i publikowania artykułów tematycznych w nowym serwisie:

Promuj.info

- serwis oparty na subdomenach

- subdomeny, jak i główna domena będą regularnie linkowane (chcę stworzyć mocne kategorie tematyczne)

- zabezpieczenie antyspamowe przy logowaniu i rejestracji (wyeliminowanie dodawarek, spamu)

- moderacja, powiadomienie o zaakceptowaniu/odrzuceniu artykułu

- chcę stworzyć dobry precel zarabiający na siebie reklamami

- liczba linków zewnętrznych ograniczona

Mam już wprawę w prowadzeniu podobnego serwisu (dobrelinki.net - obecnie jeden z częściej odwiedzanych presseli - ok. 1000 odsłon dziennie). Mam nadzieję że serwis promuj.info z czasem dorówna dobrelinki.net oglądalnością.

Wymagania odnośnie artykułów:

- min. ok 1000 znaków

- unikalna, poprawna treść zgodna z wybraną tematyką

- 3 linki w treści (brak linka we wstępie)

- dopuszczalne artykuły(linki do stron) nie związane z erotyką, viagrą, sprzeczne z prawem itd.

Uwaga, jeszcze nie wszystkie kategorie tematyczne są widoczne, pojawią się po opublikowaniu w nich treści.

Faktycznie użyłem nienajtrafniejszego określenia "tematyczny artykuł", jednak myślę że wiadomo o co mi chodziło - aby wpisy dodawane do serwisu były artykułami :)

Co to jest Art lub artykuł?

- krótszy lub dłuższy tekst (wypracowanie) na dany temat, przedstawienie swojej opinii w jekiejś sprawie. Nie mylić z recenzją!

(i-slownik.pl)

Mam pytanie bo już z sił opadam :-( jak zorbić jak jest tu na tej stronie https://promuj.info/1-grudnia-start-serwisu/ na dole pod artykułem.

Chodzi mi jak zorbić to:

Tagi artykułu: promuj.info.

Podobne wpisy:

Działy tematyczne uaktywnione (0)

Motoryzacja - start kategorii (0)

Wkrótce startujemy... (0)

Może mi podać ktoś jak krowie na rowie. BO czytam w necie instaluje ale nic mi nie chce działać :-(. Mam wersje 2.3.1.

Może ktoś pomóc i napisać jakie pluginy trzeba i w jakich plikach coś dodać, zmodyfikować.

Za wszelka pomoc wszystkim dziękuję

Pozdrawiam

U mnie na Promuj.info całą sprawę z tagami, powiązanymi terminami, chmurką tagów załatwia wtyczka Simple Tagging.

Po aktywowaniu tej wtyczki, i jej wstępnej konfiguracji do pliku skórki single.php wstawiłem kod:

<div>
<p class="postmetadata alt">
<small>
Data dodania artykułu: <?php the_time('l, F jS, Y') ?> godzina <?php the_time() ?><br />
Artykuł dodany w kategorii: <?php the_category(', ') ?>.<br /> 
Tagi artykułu: <?php STP_PostTags(); ?>.<br />
<?php if (class_exists('SimpleTagging')) : ?>
<h3>Podobne wpisy:</h3>
<ul>
<?php STP_RelatedPosts() ?>
</ul>
<?php endif; ?> 
<?php edit_post_link('Edytuj ten wpis.','',''); ?>

</small>
</p>
</div>

Jednak ja postawiłem stronkę na starszej wersji WP 2.2, w WP 2.3 musisz poradzić sobie inaczej - zapoznaj się ze wtyczką WP 2.3 Related Posts

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności