Skocz do zawartości

SEO PARTY 2k8

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Miejsce zależy jeszcze od kilku kwestii które staram się załatwić jako uatrakcyjnienie imprezy.

Co do Łodzi to ona tylko teoretycznie taka dostępna - 2 razy szybciej jestem w Wawie niż w Łodzi.

Co prawda Dzierżązna to prawie środek PL, jednak tutaj co do lokalizacji nie dochodzi już tylko miejsce na popijawke a także miejsce z salami.

OCSID i bardzo fajnie jak wpadniesz, ja tam wcale tego co napisałeś nie odebrałem źle i jak sądze :) dobrze to zrozumiałem.

Prawda jest taka że jak ktoś będzie chciał być to będzie bez różnicy jaka to lokalizacja, skoro ja mogłem rok temu bryknąć do Dzierżąznej, to innym troche ruchu nie zaszkodzi.

Co do miejsca, więcej informacji podam jeszcze w grudniu, nie sądze jednak że będzie to Dzierżązna, ani okolica Łodzi z uwagi na słabą komunikacyjność.

A co do wpuszczą - nornanos napewno by to zrobili :) - i jak ostatecznie nie wyjdzie mi negocjowanie patronatu miasta to się zrobi tam.

OCSID dobry pomysł.

Zanotowany - zresztą lokalizacja będzie raczej właśnie w rejonach Pomorza,

Ustali się wszystko co do lokalizacji, poda się, chętni będą rezerwowali.

To może pomyślcie nad jakimiś atrakcjami jakie warto byłoby ująć w II cześci czyli tej rozrywkowej, I częśc to coś ala konferencja, szkolenia.

Ja tym razem napewno będę walczył o muzykę której brakowało za pierwszym razem.

No jak dobry to się cieszę, w razie wyboru, z racji tego że mam blisko, podejmuję

się znalezienia odpowiedniego ośrodka (mam kandydatów) i organizacji.

Muzyka - zależnie od preferencji, mam dj'a z gramofonami (brat :)) , zagra za grosze,

muzyka do ustalenia ;)

No jak dobry to się cieszę, w razie wyboru, z racji tego że mam blisko, podejmuję

się znalezienia odpowiedniego ośrodka (mam kandydatów) i organizacji.

Muzyka - zależnie od preferencji, mam dj'a z gramofonami (brat ;)) , zagra za grosze,

muzyka do ustalenia :shout:

Muzyka dobra rzecz, jak masz jakies kandydatory na nocleg zapodaj :), wazne by blisko były też jakieś sale, sprzęt do prezentacji.

Normanos, wychodze z założenia że jak ktoś bardzo chce to odległość nie bedzie problemem.

Ja osobiście byłem w Krakowie, Warszawie - Kraków dla mnie to drugi koniec PL, więc skoro ja mogłem bo chciałem być to i inni chętni będą. Do Dzierżąznej miałem bardzo daleko w stosunku do innych.

Rejony Łódzkie, Krakowskie, Warszawkie odwiedzali ludzie z Pomorze to teraz czas ich zaprosić w rejony Pomorza.

Będą to okolice Pomorza, lub w zależności od patronatu i sal konferencyjnych w Szczecinie - to jeszcze ustalam.

Tzn impreza ta jak i ta co była nie jest zamknięta na jedną grupe ludzi, więc jestem przekonany że sporo się uzbiera a przy ostrej promocji jestem pewien że będzie dużo więcej osób niż na ostatniej.

Tak więc :P jak ktoś bardzo będzie chciał zrobić sobie majowy wekend to przyjedzie, nie uda się zadowolić wszystkich.

Tym razem impreza ta ma nie tylko pomoc w nawiazaniu kontaktów między samymi pozycjonerami, skierowana jest do webmasterów, hostingowców, programistów, ludzi z wyszukiwarek, portali.

Jestem przekonany :) że wielu nawet jak z drugiego konća Polski chętnie przyjedzie. WIęc jakby o frekwencje jestem spokojny.

Dokładnie, jest mocno ograniczona.

Dlatego też skupiłem się na rejonie pomorskim, mam tutaj dużo większe możliwości wsparcia, promocji i organizowania tego wszystkiego.

Truvati :P zrobiło sie 1 zrobi się 2, powodzenie się jednak przyda, bowiem tym razem to ma być naprawde party z fajerwerkami, co do rezerwacji też będzie nieco inaczej niż ostatnio, konkretny termin, ile osób, zapisy do dnia xxx, czyli konkretna ilośc osób bez możliwości dopisania sie na tydzień przed. Bogatszy o doświadczenia z pierwszej wiem że niema co się zastanawiać kto co jak, tylko należy podejść profesjonalnie tzn. konkretnie, chcesz jesteś, nie chcesz nie jesteś, ktoś uważa że coś nie jest tak to robi tak jak uważa, dzięki temu zamiast skupiać się na próbach zadowolenia wszystkich mozna skupić się na promocji i organizacji.

Tak więc Truv jak pisałem wyżej, powodzenie się przyda - jednak jeszcze nie dziękuje :), ew. po seoparty 2k8 przy wspólnym piwku.

najsprawiedliwiej okolice Lodzi kazdy w teorii bedzie mial blisko

nie wazelinuj;)

W dzierżążnej troche syf (pająki w domkach jak kurczaki) i co by nie mówić dojazd średni. Wawa byłby najlepsza :P

Co doTwojego postu Mariusz, chętnie podejme się w ,,zorganizowaniu" 2, 3 dużych i rozoznawalnych marek, które będą mogły coś tam zasponsorować (musze mieć tylko brief). Sam zresztą też mogę zaoferować jakies nagrody, kase. Takze mnie wpisuj :)

Adek o wlaśnie mi o takie konkrety chodziło, bo masa osób chętnie pomoże, jednak to właśnie chodzi o wsparcie sponsorów, udział własny - a to trochę kosztuje tych co mają jakiś grosz to finansowo a pozostali telefoniada by zadbać o fajerwerki i by pająki nie biegały :P.

Adek zapisany - reszte na GG obgadamy. Lecz dokładnie o taki udział we współorganizacji jak napisałeś mi konkretnie chodzi.

Pozdrawiam

Mariusz

• 1 miesiąc temu...

No to odgrzebuje :)

Wiadamo juz cos wiecej? Czy moze pomysl umarl?

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Pomysł nie umarł.

Żyje i działa - jednak po wielu dyskusjach co do terminu - Maj (zbyt zimno) a impreze - cześć rozrywkowa warto zrobić na powietrzu, sesje itp. - tak więc termin to LIPIEC - ew. głosy na czerwiec.

Obecnie pracuje nad patronem Prezydenta Miasta, padły też propozycje podczas rozmowy z jednym pracownikiem UM by nie ograniczać się tylko na PL i zaprosić kogoś np. z DE jako prelegenta - także pracuje nad tym.

Z większymi portalami jestem w stałym kontakcie - więc tutaj problemu nie będzie.

Z uwagi iż ma to mieć troszkę większy wymiar, nie będzie to typowe Seo party jak to 1 w Dzierżąznej. Bardziej otwarte na IT i nie ograniczone do PIO - jest to impreza niezależna - czyli nie skupiająca się na SEO = PIO, powodem jest fakt konferencji poświęconej e-marketingowi, e-commerce, seo, sem i usługi zbliżone. jak webmasterstwo, hosting itp itd.

Termin i szczeg. pojawią się na specjalnej stronie internetowej gdzie będzie można dokonywać rejestracji, rezerwacji.

To pomoże określić dokładnie wymiar imprezy. Rezerwacja zostanie zablokowana na 15 dni przed startem imprezy.

Każda rezerwacja zostanie potwierdzona.

Pozdrawiam

Mariusz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności