Skocz do zawartości

Cena Pracy

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

Heheh smiesza mnie wasze expertowskie odpowiedzi czasem, no nic taka Polska.

On nawet nie wie ze jestem z Polski, poza tym zglosil sie do mnie w calkiem innej sprawie bo chcial kupic seodir.net ale ze byl juz sprzedany to zaproponowal mi to.

To wszystko na ten temat, dziekuje za odpowiedzi, te normalne i te wywyzszajace wlasna osobe a ponizajace moja.

no nic taka Polska

No właśnie - taka Polska, że ktoś kto nic nie potrafi chce na tym niczym zarobić. Skoro koleś chce zlecić pracę osobie, która się na tym nie zna, a sam uważa się za eksperta to znaczy, że wciska Ci kit. Ile powinieneś wziąć? Nic. Zrób za darmo, żeby się w końcu tego nauczyć.

A kto powiedzial ze sie na tym nie znam ? nie znam sie na poszczegolnych rzeczach a ze chce mi zlecic oferte to raczej jego sprawa, dobra skonczcie ten temat bo i tak zawsze wychodzi ze wy jestescie tutaj jakimis panami a kazdy kto ma mniej postow to porpstu duren, to forum bylo jest i bedzie takie samo zawsze, zeby nie powiedziec ze glupie, bo samo forum jest dobre tlyko sooby niektore tutaj to maja po*****e w glowkach za przeproszeniem.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności