Skocz do zawartości

Zarabiaj na Programach partnerskich

CrashXT

Rekomendowane odpowiedzi

Program konferencji nie jest jeszcze zamknięty więc można jeszcze dodac troche akcentów seo, jednak o tym temacie będziemy chcieli zrobić konferencje w kwietniu.

Miło mi poinformować, że do grona sponsorów dołączyła Firma easy.things, która zaoferowała dla każdego uczestnika (czyli w sumie 60) serwerów small na 1 rok. Parametry serwera można zobaczyć tu

edit: zauważyłem, że temat jest w spotkaniach seo hmm... tutaj tylko mieliśmy dyskutować nt czy konferencja jest dobrym pomysłem czy też nie. Jak już będzie pierwsza faza przygotowywań za nami to zrobi się odpowiedni temat gdzie w pierwszym poście będą wszystkie informacje itd.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ze względu na to, że styczeń dla studentów jest czasem lenistwa i nic nie robienia tfu nauki i egzaminów to zastanawiamy się nad przesunięciem konferencji na 2 lub 9 lutego, proszę o wypowiedzi, które przybliżą nam wasze oczekiwania czasowe...

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Hehe no to ja z przyjemnoscia bym posluchal :P

Ze względu na to, że styczeń dla studentów jest czasem lenistwa i nic nie robienia tfu nauki i egzaminów to zastanawiamy się nad przesunięciem konferencji na 2 lub 9 lutego, proszę o wypowiedzi, które przybliżą nam wasze oczekiwania czasowe...

a to postaram sie przetlumaczyć ;) : nie pasuje nam albo sie nie wyrobimy to może byście chcieli przełozyć ? :D

bo data jaka podałes to z tego co ja wiem to sesja na dużej liczbie uczelni....

a jezeli mam wybrac ktoras z nowych dat to obie pasuja mi jednakowo ;)

Pozdrawiam

Wyrobić to się wyrobimy, ale sam Dark mówił, że styczeń jest trudnym miesiącem i ze luty bedzie lepszym... a chcemy przed walentynkami

• 2 tygodnie później...

Najnowsza propozycja to 1 marzec. Dlaczego?

już nie ma sesji, ani ferii wiec nie koliduje to z żadnymi wypadami na narty.

Witam.

Tylko, że trochę chodzi też o to by konferencja była dopracowana, a przy jej organizowaniu biorą udział osoby studiujące więc przez egzaminy i sesje mają ograniczone możliwości.

Termin 1 marca jest to ostateczny termin. Do końca stycznia chcemy już zamknąć całą kwestię przygotować, startu platformy itd i w lutym skupić się tylko na promowaniu konferencji (co nie oznacza, że wcześniej tego nie będziemy robić).

Pozdrawiam,

Jakub Cyran

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności