Skocz do zawartości

linkor i spadek?

Pasja

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm wkoncu postanowilem zainstalowac linkora i co widze po 4 dniach?

wzrost pozycji z 5 na 1 pod slowem "softy" tlko w PL stronach, ale za to 4 miejsce na swiecie pod slowem mados poszlo na 171 a 2 w polskich stronach na 9. Nie jestem pewien co o tym myslec, czy to tylko chwilowe zawirowania czy nie. Stan ten utrzyuje sie od 4 dni

hmmm wkoncu postanowilem zainstalowac linkora i co widze po 4 dniach?

wzrost pozycji z 5 na 1 pod slowem "softy" tlko w PL stronach, ale za to 4 miejsce na swiecie pod slowem mados poszlo na 171 a 2 w polskich stronach na 9. Nie jestem pewien co o tym myslec, czy to tylko chwilowe zawirowania czy nie. Stan ten utrzyuje sie od 4 dni

Używając Linora trzeba się liczyć z ze zmienną pozycją pozycjonowanego serwisu, ze względu na rotację linków w systemie. Jednego dnia masz więcej, drugiego mniej. Sam tego doświadczam, więc chyba to normalne, ale jestem ciekawy, czy tak zawsze jest. Może wiecie coś na ten temat?

pabgol, tak ale spadek juz wypozycjonowanego slowa?

W moim przypadku jeszcze nie...Ale myślę, że zamiany pozycji są wywołane rotacją linków w Linkorze.

Co do tego spadku już wypozycjonowanego słowa to zbyt duża liczba linków pojawiających się do Twojego serwisu mogła Cię wprowadzić do sandboxa...

Ale to jeszcze zbyt krótki okres, aby wyciągać zbyt pochopne wnioski. Poczekaj jeszcze trochę, może sytuacja się zmieni.

a czasami kiedy jestesmy w sandboxie to nasza domena nie jest czasowo zanowana i roboty googla nas nie odwiedzaja? Bo u mnie roboty googla bardzo intensywnie indeksuja nowe podstrony i co kilka dni jest ich w wynikach google corac wiecej

a czasami kiedy jestesmy w sandboxie to nasza domena nie jest czasowo zanowana i roboty googla nas nie odwiedzaja?

To jest według mnie ban, a sandbox tylko nie uwzględnia linków prowadzących do danego serwisu z danym anchorem. Chociaż nie wiadomo czy coś takiego dalej istnieje, było już to poruszane na forum.

to nie zaden sandbox... nie wprowadzajcie w blad...

przybylo Ci linkow wychodzacych ze strony...

prawdopodobnie dlatego spadla Ci strona...

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności