Skocz do zawartości

Fotografia

AdamAGP3

Rekomendowane odpowiedzi

Podoba mi się. Oprócz tych przycisków co wyglądają jak czopki :) Za jaskrawe i jakoś kształt mi nie pasuje. Nie wiem ale myślę że zwykły link w odpowiednim kolorze do podstrony będzie tu lepszy i ładniejszy.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Grafika ewidentie nie jest Twoją mocną stroną. Naprawdę można zrobić / kupić już za niewielkie środki profesjonalnie wyglądające laye. Pomyśl o tym, bo to co user widzi przez pierwsze kilka sekund determinuje jego zdanie o serwisie.

Jak dla mnie to lay do podmianki.

Ogolnie fajnie, ale mam czucia, że zostało zrobiono jakiś poł roku / rok temu.

I nad tym rynkiem, wszystko zmieni się w ciągu roku!

Plus: jest tak ogólne, że nawet po roku jest ok.

Minus: jest tak ogólne, że mi brakują konkrety.

To moja osobistą uczucią.

Ogolnie fajnie, ale mam czucia, że zostało zrobiono jakiś poł roku / rok temu.

I nad tym rynkiem, wszystko zmieni się w ciągu roku!

Plus: jest tak ogólne, że nawet po roku jest ok.

Minus: jest tak ogólne, że mi brakują konkrety.

To moja osobistą uczucią.

No tak masz rację rynek foto się zmieniaw bardzo szybko dlatego unikałem konkretnych modeli i rozwiązań, chociaż jest tam kilka takich elementów. Najwyżej zmienię :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności