Skocz do zawartości

Jezyk reklam w Adsene

siberus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam otoz mam takie pytanie, bo ja aktualnie gnije w UK i nie wiem ale mam strone od paru dni w jezyku polskim ale reklamy AS wyswietlaja mi sie w jezyku angielskim, chcialem sie dowiedziec czy jak osoby z polski wchodza na moja strone to widzi tez reklamy po angielsku czy to zalezy od tego tez z jakeigo kraju wpadasz,

Bo w sumie mysle tez to moze byc wina META KEYWORDS, to moj kolejny problem jesli ktos moze mi pomoc, chodzi o to ze ja prowadze bloga w Blogerze i nie mam pojecia jak wstawic znaczki Meta tam w edycji HTML jak wstawie to nie wiem ale reklamy sie nie zmieniaja oczywiscie wiaza sie z moja strona ale sa dalej w jezyku angielskim a ja meta tags mam po polsku, wiec mozliwe ze w blogerze jest jakis inny sposob na wstawianie meta tags.

Zgory dzieki za jakakolwiek odpowiedz

Bochum - to reklamy zagraniczne

Gwiazdy - polskie

Ale nie panikuj, google ma 2 tygodnie na dopasowanie reklam, wiec musisz cierpliwie czekac.

spoko oko nie panikuje ale dzieki za odp :P ... w sumie dzisiaj spr i juz jest wszystko OK, mam reklamy z bochum :) ... wielkie dzeki pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności