Skocz do zawartości

[Losowanie] Misztrzostwa Europy 2008

jarcow

Rekomendowane odpowiedzi

1 mecz z niemcami przegrywamy, 2 mecz będzię o życie, 3 o wyjście z grupy.

Mój scenariusz niestety jest pesymistyczny:

1. Z niemcami po ciężkim i pięknym boju przegrywamy jedną lub dwoma bramkami, z Chorwacją dostaniemy niestety niemiłosierne baty, z Austrią mecz pocieszenia, a że to gospodarze to remisujemy i tym samym wyjeżdzamy z 1 punktem do domu.

Oczywiscie chciałbym bardzo się pomylić.

Edyta

Kolejność meczy inna, ale bilans ten sam

Możemy nie wyjść z grupy... byleby z Niemcami wygrać!

Pierwszy mecz to zawsze troche niewiadoma, można się pokusić o niespodziankę, tak jak z Portugalią. :rolleyes:

Grupa niby łatwa, ale skoro my się cieszymy, to nawet nie wyobrażam sobie jak muszą się cieszyć Niemcy czy Chorwaci. :)

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

austria - gospodarz, zawsze szanse rosną

chorwacja - chyba najlepiej spisująca sie druzyna na eliminacjach

a niemcy to... niemcy ;]

jak wyszarpniemy gdzies 1pkt to bedzie dobrze. moze pesymistycznie, wiec dla rownowagi zacytuje jednego goscia z tv: "wystarczy wygrac tylko 6 meczy i jestesmy mistrzami europy" :rolleyes:

Ale z was pesymiści , spójrzcie realnie , z niemcami ostatni mecz , 1;0 i to w samej końcówce, założmy że :

polska Austria 3 pkt dla nas

polska Niemcy 1pkt

polska Chorwacja 1pkt

Tak sądzę i tak będzie

Popularność zdrowych produktów zyskuje u Polaków, przede wszystkim olej kokosowy oraz chlorek magnezu sześciowodny robią furorę.  

sbvc ja po prostu to czuje... Z niemcami wygramy 1-0, z Chorwatami zremisujemy 2-2, a Austrię przejdziemy 3-1.

Niemcy to jest drużyna emerytów i rencistów... kilka młodych talentów a reszta... My za to mamy bardzo obiecującą drożynę i świetnego selekcjonera który poprowadzi nas minimum do ćwierćfinałów. Powiecie pewnie że jestem przesadnym optymistą, ale ja po prostu wierze w sukces.

Tak samo jak wierze w te że w końcu doczekam sie mistrzostwa Polski dla Kolejorza... :rolleyes:

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności