Skocz do zawartości

Gdzie i za ile kupić domeny globalne w Polsce

WebmasteruS

Rekomendowane odpowiedzi

Orientuje się ktoś czy mają być jakieś obniżki na domeny pl po nowym roku? Jeżeli tak to na jaką kwotę można się nastawiać?

Żeglarstwo - www.bezan.com.pl - hobbystyczna stronka o żeglarstwie

Ogłoszenia Żeglarskie - Resjy Morskie, Czartery, Kursy, Skipperzy - NaŻagle.pl

Interesujesz się żeglarstwem? Zajżyj na Forum żeglarskie.

Obnizki beda w kazdej szanujacej sie firmie. Rejestracja bedzie od 0,01 zł do 11 zł (u partnerów NASK) i do ok. 20 zl u pośredników.

Mysle, ze w wielu fimach moze tez potaniec odnowienie, nie od razu ale z czasem. No bo wczesniej firmy tracily na rejestracji kilkadziesiąt zł (nazwa.pl np. po 60 zl), a teraz do straty bedzie max. 9,99 zl. No chyba ze firmy zaczną dopłacać do interesu, czyli "kup domenę, 50 zł dostaniesz gratis" :)

Edytowane przez arek_inc

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• 8 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...

Witam

Gdzie obecnie najtaniej zarejestruje domenę .us ? Cena przedłużenia mnie nie interesuje, tylko rejestracja.

Pzdr

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

W calu jest chyba tak jak w AZ, czyli 25zł, a w pozostałych trzech nie ma w ogóle .us

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

• 3 tygodnie później...

OVH rozszerzyło niedawno ofertę domen globalnych o kolejne końcówki: https://www.ovh.pl/prywatne/produkty/cennik_domen.xml. M.in.

# .cx

# .cz

# .gs

# .tl

# .cat

# .cn

# .tw

# .ht

Edytowane przez relons

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

To ja się podłącze do tematu.

Interesują mnie domeny globalne z możliwością pełnego maskowania danyh - takie rzeczy jak w ovh (czyli ukrycie maila) odpadają.

Gdzie takie domeny można tanio kupić?

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

• 3 miesiące temu...

Co ci przyjdzie z maskowania whois jak nie będziesz miał na odnowienie? Zdaje sobie sprawę że im mniej o naszym zapleczu, tym lepiej. Przedłużanie domen, a co za tym idzie dłuższa historia i stali useży domen jest to dla mnie ważniejszy czynnik niż prywatność. Patrz w pierwszej kolejności pod kontem cen przedłużeń, wtedy lista rejestratorów zwęża się diametralnie.

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

• 2 tygodnie później...