Skocz do zawartości

Gdzie i za ile kupić domeny globalne w Polsce

WebmasteruS

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Nie zakładając nowego tematu zapytam tutaj, wie ktoś gdzie najtaniej kupić domenę .hu? Niestety widzę, że ogólnie jest to dość niszowa domena w naszym kraju i wielu rejestratorów w ogóle nie ma jej w ofercie.

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

• 1 miesiąc temu...

Warto zadbać i sprawdzić nie tyle ile będzie kosztować nas domena na start, ale ile będzie kosztowało przedłużenie. Bo co że kupisz domenę za 40 gr jak za przedłużenie musisz zapłacić 150 zł.

Napisałeś w 9 minut 4 posty, na 160 znaków w sumie (40 znaków/post) - nic nie wnoszących. Brawo, byle więcej takich użytkowników na forum...

Edytowane przez okazwłoka
  • Like 1

Domena pl za 10zł, a przedłużenie za 60. Do tego żadnych problemów, support bardzo dobry.

Domena .pl w OVH jest za 50 zł (czyli taniej) - dość skomplikowany panel administracyjny i podobno bardzo dużo trudności przy otrzymywaniu authinfo. Trzeba pocztą wysyłać wniosek. Ja sam mam tam kilka domen ale jeszcze od nich nie wyciągałem authinfo.

Spotkałem się z narzekaniami na transfer domen od nich. Czy ktoś ma w tym temacie jakieś doświadczenia?

Edytowane przez Gumli

multikonto

• 2 tygodnie później...

Spotkałem się z narzekaniami na transfer domen od nich. Czy ktoś ma w tym temacie jakieś doświadczenia?

Transferowałem do nich około 40 domen i nie było żadnych problemów, tylko jest niestety przy tym masa klikania.

Przenosiny od nich to niestety cuda na kiju z pisaniem papierków.

Jeśli ktoś myśli o przenosinach to dropped/aftermarket chyba mają najbardziej przyjazny panel klienta porównująć do wszystkiego innego.

Kiedyś było ppd.pl, to były fajne czasy.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Warto się zorientować przede wszystkim w cenie za przedłużenie. Oczywiście jeśli nie zamierzasz zwinąć strony za kilka miesięcy. Jeśli szukasz domeny pod zaplecze to rzeczywiście najtańsza domena będzie odpowiednia.

Czy ktoś wie gdzie dostane tanio toner ml 2165. Interesuje mnie sprawdzony dostarczyciel zamienników.

• 2 miesiące temu...

Hej, szukam miejsca gdzie najtaniej kupię domenę .no - istotne - nie mam firmy ani nikogo w tym kraju a koniecznie chciałbym kupić .no - możecie coś polecić?

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

• 1 rok później...

Szukam miejsca gdzie można kupić możliwie tanio domenę .com z możliwie tanim jej przedłużeniem

Pomożecie?

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/