Skocz do zawartości

Gdzie i za ile kupić domeny globalne w Polsce

WebmasteruS

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

az.pl 9,9 (z przedłużeniem)

home.pl 19,9 (z przedłużeniem)

uti.pl 27,5 (bez przedłużenia)

masternet.pl 35 (bez przedłużenia)

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Kupując w promocjach raczej wydajesz wiecej niż by Ci się zdawało.

Kup tam gdzie dają NAJTAŃSZE PRZEDŁUŻENIA. Warto w pierwszym roku dać 40-45zł i mieć tanie przedłużenie niż 19zł zakup bez ai i 75 przedłużenie... Myśl długofalowo i przelicz co Ci się bardziej opłaca.

Ja tam wybrałem OVH 25zł zakup i 30zł za przedłużenie z kodami ai

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

viper, wszystko zależy co postawisz na tych domenach, czasem się kupuje domeny "jednokrotnego" użytku a raczej "jednorocznego" użytku, dlatego wtedy najważniejsza jest cena zakupowa :jezyk1:

pzdr

Google stwierdza słowami swoich pracowników że rozszerzenie domeny nie ma znaczenia, ważna jest wysokiej jakości treść i systematyczne aktualizacje.

Wydaję mi się że warto ich słuchać, i kupować jakiekolwiek aby tanie. Dlatego domeny info są tyle samo warte co pl. Chyba że traktujesz kupujesz domenę jako inwestycję.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Ja kupuje domeny w firmie webd.pl polecam także ponieważ obsługa jest miła i zawsze pomoże w razie problemów. Szybka aktywacja domen i serwera.

A ceny ogólnie według mojej opinii ceny wszędzie są zbliżone różnią się promocjami i cenami serwerów np. na webd.pl najtańszy serwer jest juz za 40zł z bazą danych, kontem pocztowym czyli to co potrzeba na start tanio ale opłacalnie bo wszystko u nich działa jak należy i nic nie pada nie zawiesza się co nie mogę powiedzieć np. o o12.pl gdzie przez pare dni padała mi poczta później serwer.